Eladó ház Orosháza 142 nm
Eladó ház Orosháza 142 nm
Eladó ház Orosháza 142 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 6949485
Referenciaszám: 150422
Feltöltve: 8 napja

Orosháza eladó családi ház 4 szobás: 14,2 millió Ft

14,2 millió Ft
25 679 Ft/m²
142 m²
Alapterület
553 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 212 Ft
Második évtől
56 242 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse békéscsabai irodája megvételre kínálja a 150422-as számú csendes, nyugodt környezetben található orosházi családi házat                                                                             Alkalmi vétel ,,,,kihagyhatatlan ajánlat...! Az orosházi családi ház jellemzői: - jó állapotú, tégla alapon, vegyes falazatú, 1960-es építésű nyeregtetős ház,  - 2015-ben esztétikai és műszaki felújításon esett át, - az ingatlan teljes összközművel rendelkezik - a lakótér területe: 142 m2, amely egy 553 m2-es telken fekszik - a nyílászárók fából készültek,  - a helyiségek világosak, napfényben fürdenek,   - adottságainak köszönhetően akár két-három generációnak is alkalmas, - a többgenerációs lakhatás külön bejáratú lakrészekböl áll, - jelen pillanatban két lakrészben albérlők laknak, akik ha lehet új tulajdonos esetén is maradnának, - a családi ház kényelmét, szépségét egy egybefüggő, teljesen üvegezett folyosó (télikert) biztosítja - csendes környezet, összetartó szomszédság jellemzi ezt a központhoz közeli házat - a telek méretei optimálisak. - az udvar nagy része betonozott  - az ingatlanhoz tartozik még egy képzőművészeti (festő) stúdió, kiállítóterem is - a telken található  különálló dupla garázs, tárolók, barkácsműhely és gazdasági épület, kis méretű üvegház - az udvarban termő gyümölcsfa és szőlőlugas, valamint fúrt kút és vezetékes víz található - a zárt udvar biztonságos játszótér a gyermekek számára Az alaprajz tájékoztató jellegű!! Kérem nézze meg az ingatlanról készült képeket. Amennyiben a 150422-es számú orosházi családi ház vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, társasházi lakás, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor Szucsik István  06 20/263-3449 es telefonszámon További szolgáltatásaink: - Hitel, CSOK, Biztosítás intézése - Energetika tanúsitvány készítése - Ügyvéd, jogi háttér  biztosítása Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szucsik István Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 263 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY