Eladó ház Nagybánhegyes 110 nm
Eladó ház Nagybánhegyes 110 nm
Eladó ház Nagybánhegyes 110 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 6927194
Referenciaszám: 150112
Feltöltve: 8 napja

Nagybánhegyes eladó családi ház 3 szobás: 3,99 millió Ft

3,99 millió Ft
1 978 Ft/m²
110 m²
Alapterület
2018 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabai Openhouse ingatlaniroda megvételre kínálja a 150112-es számú, nagybánhegyesi családi házát. A nagybánhegyesi családi ház jellemzői: -  1930-40-es építés, felújítandó állapot -  praktikusan kialakított belső elrendezés -  3 tágas szoba, parketta és beton burkolattal -  konyha, közlekedő, fürdő mozaikkal burkolt -  gáz konvektor fűtés gondoskodik a melegről -  a 2000 m2-es kert lehetőséget ad a gazdálkodásra, vagy gyümölcsfák telepítésére -  Ez a ház Önre vár! -  Nagybánhegyesen 1971-ben tört fel először a gyógyhatású termálvíz, helyszínén jelenleg is termálfürdő működik. Vize igen magas ásványanyag tartalmú, mely látogatóink visszajelzései alapján reumatikus problémák, bőrbetegségek, nőgyógyászati problémák kezelésére alkalmas. A fürdő épülete mellett kialakított kemping egész évben várja a turistákat. -  A látnivalókon túl érdekes rendezvény várja minden évben az idelátogatókat. Augusztusban több éve rendezik meg a mára már hagyománnyá vált Paprikafesztivált. Amennyiben a 150112-es számú nagybánhegyesi családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található társasházi lakás, családi ház, telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor 20 2833711 telefonszámon. További szolgáltatásaink: - Hitel, CSOK, Biztosítás - Energetika - Ügyvéd Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1932
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Klára Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY