Eladó ház Lébény 90 nm
Eladó ház Lébény 90 nm
Eladó ház Lébény 90 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7303632
Referenciaszám: HZ010607
Feltöltve: 6 napja

Lébény eladó családi ház 4 szobás: 50,89 millió Ft

50,89 millió Ft
564 191 Ft/m²
90 m²
Alapterület
324 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 696 Ft
Második évtől
201 561 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lébényben új építésű családi ház ELADÓ!Eladásra kínálok Lébényben központi helyen, egy 91 m2-es családi házat 324 m2-es telken.Az ingatlan a faluközponttól néhány perc sétára található, boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvos könnyen megközelíthetők.Nézzük az elosztást:- belépbe egy közlekedőbe érkezünk, ahonnan az összes helyiség elérhető- balra a nagyméretű egybeépített konyha-étkező-nappali és egy kisebb kamra- jobbra pedig a folyosóról nyílik a három szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és a háztartási helyiségNéhány műszaki információ:- tetőfedés BRAMAC cseréppel készül- 3 rétegű műanyag nyílászárók- 30 cm-es POROTHERM tégla falazat- 15 cm-es AUSTROTHERM szigetelés lábazaton és a homlokzaton is- nappaliban és a szobákban parketta- többi helyiségben kerámia burkolat- fűtése kondenzációs gázkazán radiátoros hőleadókkal- hűtő-fűtő klímaAz ár emeltszintű fűtéskész szintre vonatkozik, kulcsrakész befejezés is kérhető!Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!Irodánkban bankfüggetlen pénzügyi ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 190 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Rátkai Patrícia
+36 30 190 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.