Eladó ház Hunya 110 nm
Eladó ház Hunya 110 nm
Eladó ház Hunya 110 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7236651
Frissítve: 6 hónapja

Hunya eladó családi ház 1+2 fél szobás: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
50 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1745 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Hunyán egy csendes kis község csendes kis utcájában, a központban egy 1745 nm es telken található 110nm es családi ház. Az ingatlan összközműves a gáz is a telken van, csak a házba kell bevezetni, jelenleg kályhás és kandallós alternatív módon fűthető. A ház vályogból épült, de alá van szigetelve, fa tetőszerkezetes, folyamatosan karbantartott jelenleg viszont lakatlan. Az ingatlanban található egy előszoba, étkező, konyha, kamra, gardrób, fürdő WC- vel egy nagyszoba, amely laminált burkolatot kapott, két fél szoba illetve egy tanuló helyiség. Továbbá melléképületek: egy műhely és egy góré. A ház központi elhelyezkedéséből adódóan, közel van minden: bolt, posta, óvoda és az iskolásokat is iskolabusz viszi Kondorosra. Védőnői és orvosi szolgálat is szolgálja a lakók kényelmét. Az ingatlan tehermentes azonnal birtokba vehető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 394 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 394 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY