Eladó ház Gárdony, Esze Tamás utca 168 nm
Eladó ház Gárdony, Esze Tamás utca 168 nm
Eladó ház Gárdony, Esze Tamás utca 168 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7193182
Referenciaszám: 53-1205
Feltöltve: 8 napja

Gárdony eladó családi ház 4 szobás: 177 millió Ft

177 millió Ft
1 053 571 Ft/m²
168 m²
Alapterület
700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 513 699 Ft
Második évtől
701 048 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gárdony új építésű, csodás családi házas környezetében kínálom eladásra ezt a 2018-ban épült 2 szintes, gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házat. Prémium otthon várja átlagon felüli minőséget igénylő lakóját. A ház 168,25 m2-es. Ebből a lakótér hasznos alapterülete 134,35 m2, a fűtött, két beállású garázs hasznos alapterülete 33,90 m2. Wienerberger Porotherm okos téglából épült, fűtését/hűtését hőszivattyú biztosítja, padló, fal és mennyezet fűtéssel. A nappali kerámia kővel, míg a szobák laminált padlóval fedettek. A nyílászárók elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. Az alsó szinten előszoba, 1 szoba, wc zuhanyzóval, háztartási helyiség, tároló helyiség, konyha, nappali és étkező, míg az emeleten 3 szoba, gardrób szoba, fürdőszoba fürdőkáddal, zuhanyzóval, wc-vel található. Az előszobába, a konyhába, nappaliba, gyerek és gardrób szobába méretre készült bútor tartozik. A konyhabútorba beépítésre került, a mosogatógép, hűtőgép, fagyasztó, sütő, főzőlap, páraelszívó és mikrohullámú sütő. A padlás nem beépíthető, viszont kényelmes tárolási lehetőséget biztosít. A házhoz tartozó 33.9 m2 es, fűtött garázs két gépkocsi beállási lehetőségét biztosítja. A 700 m2-es kert mindenki számára önfeledt kikapcsolódást nyújt, gyepszőnyeggel, fúrt kúttal, öntözőrendszerrel. A kertben található még baba és gyermek hinta, homokozó, csúszda, továbbá egy modern pergolás pihenő sarok. A házhoz tartozik még az emeleti hálószobából nyíló 5,27 m2-es erkély, illetve két terasz is, melyből a hátsó, kertre néző napellenzős, 27,5 m2. Megtekinthető a hét minden napján előre egyeztetett időpontban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
garázs
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi-Nagy Ildikó Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi-Nagy Ildikó Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 362 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY