Eladó ház Cibakháza 138 nm
Eladó ház Cibakháza 138 nm
Eladó ház Cibakháza 138 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7029673
Referenciaszám: 195200273
Feltöltve: 8 napja

Cibakháza eladó családi ház: 9,8 millió Ft

9,8 millió Ft
71 014 Ft/m²
138 m²
Alapterület
300 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 442 Ft
Második évtől
38 815 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó ingatlan Cibakházán a központban helyezkedik el, aszfaltozott út mellett.  Az ingatlan áll egy 56 m2-es kereskedelmi célra használható részből, egy 90 m2-es lakásból és egy 2 állásos , 90 m2 alapterületű , különálló garázsból. A garázsban is kiépítésre kerültek a közművek, az aljzat betonból készült,  akár lakóingatlanná is alakítható. Az üzlethelyiségből a házon belül is átjuthatunk a lakótérbe. Ez a rész hidegburkolattal ellátott, itt is gázkonvektoros fűtés van, illetve klíma is rendelkezésre áll.  A lakórészben két nagy szoba, konyha, fürdőszoba, közlekedő található.  A lakrész alatt pince húzódik  Az ingatlan több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas lehet, vagy használható üzleti célokra és lakhatásra is együtt. A ház részben felújítandó, fa födémmel épült vályogból. A náddal fedett tető helyenként javításra szorul .  Összközműves, fűtése gázkonvektorral biztosított. Az ár irányár! Amennyiben a hirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!     

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Donkó Márta HOME4U Az iroda összes hirdetése
+36 20 405 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Donkó Márta HOME4U Az iroda összes hirdetése
+36 20 405 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY