Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Dés utca 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Dés utca 280 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Remetekertváros, Dés utca 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6489035
Referenciaszám: H393191
Feltöltve: 8 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 6 szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
785 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
1279 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Három lakásos családi ház eladó 2.kerület Remetekertvárosban Remetekertváros központjában összkomfortos három lakásos családi ház eladó, forgalom mentes, természet közeli zsákutcában. A környék infrasrtuktúrális ellátottsága kiváló. Az ingatlan környezete a nyugalom és csend birodalma, a kert kialakítása pedig a tökéletesen intim élettér lehetőségét biztosítja. A külön bejáratokkal rendelkező lakások lehetővé teszik a generációk szeparált lakhatását a teljes összkomfort mellett. Az esztétikai felújítást igénylő ház nagyon rövid időn belül birtokba vehető. Az egy lakásra jutó havi fenntartási költség 24-30.000.-Ft. Az ingatlan fűtését 2 db cirkó-és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. 3 gépkocsi tárolása megoldott, garázsban, nyitott garázsban és kialakított udvari beállóval. A kerti árnyékolt terasz nagy családi, baráti örök élményű összejövetel helyszíne az épített kemencével, grillsütővel, tűzrakóval. A nappalikból és szobákból, kertből, udvarról elvehetetlen körpanoráma a János hegyre és a budai hegyekre. Az 1279 nm telek akár egy új családi ház,vagy ikerház,vagy felujitással kialakitott társasház felépítésének tervezhetőségét is magába rejti, mely az alaprajz igénybevételével szakértő építésszel konzultálható és helyszíni megtekintéssel gyorsan megvalósításba ültethető. Társasházi lakás ,ikerház kialakitására van érdeklődő aki társulásra vár.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Erkély:
9 m²
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényi András Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bényi András Otthon Centrum - Solymár - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY