Eladó ház Balatonföldvár 400 nm
Eladó ház Balatonföldvár 400 nm
Eladó ház Balatonföldvár 400 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 6692276
Referenciaszám: 216
Frissítve: 2 hónapja

Balatonföldvár eladó családi ház 7 szobás: 240 millió Ft

240 millió Ft
600 000 Ft/m²
400 m²
Alapterület
1010 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 696 541 Ft
Második évtől
950 574 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családi ház Balatonföldváron, a dombtetőn, a 70-es főút déli oldalán, a Balatontól mintegy 800 méterre található. Az Ybl-díjas, okleveles építészmérnök által tervezett épület megalkotásakor a legfőbb figyelmet a lakhatóságra és a használhatóságra fordítottuk. A ház elhelyezkedése alkalmazkodik telek geometriájához és tájolásához. A földszintet kettő, illetve elméleti síkon három részre osztottuk. Az egyik oldalon az úgynevezett társasági élet kapott helyet, nappalival, étkezővel, konyhával; a másik oldalon az intim szféra: dolgozószoba, master-háló, fürdőszoba és egy szauna található, valamint ebben a részben egy vendéglakot is kialakítottunk. Ez egy külön apartman, ami akár önálló bejáratú is lehet, teljes összkomforttal (konyha-rész, saját fürdőszoba WC-vel, külön szabályozható fűtéssel, ami akár az egész ház helyiségeire, szobáira külön-külön is igaz lehet). Az emeleti részen három szoba, egy gardrób és egy nagyméretű fürdőszoba található. Mindegyik szoba rendelkezik terasszal. Az emeleten, az északi oldalon egy fedett teraszt is találunk, melynek egyik jellegzetessége - az örök panorámán túl -, hogy egy ötszemélyes fürdőmedencét (statikailag így épült a ház) helyeztünk el, melyből csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, valamint a Tihanyi-félszigetre. Az épület hagyományos, de nem elavult építőmesteri, kiviteli technológiával készült, a falak 30-as téglából, hőszigetelő rendszerrel épültek, a sátortető pedig cserép héjazatú fedést kapott. Érdemes megemlíteni az alkalmazott gépészeti megoldásokat, ami vegyes padló- és radiátoros fűtést jelent, a jelenlegi legkorszerűbb anyagok beépítésével. A ház szépségét az örök panoráma mellett a kő- és fadíszítések teszik egyedülállóvá.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katkó Ingatlaniroda Katkó Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 585 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Katkó Ingatlaniroda Katkó Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 585 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY