Varázslatos színes házak

Magyarországon is megjelentek a színesebbnél színesebb burkolatú házak. Amikor megpillantunk egy épületet, először a külső burkolatot látjuk, ez az első benyomás, ami alapján megítéljük az ingatlant. Kisebb épület esetében mindig körültekintőbben kell eljárni színválasztás során, egy tévesen megválasztott szín sokkal jobban érvényesül. Nagyon erős, az épülethez nem illő szín esetén feltűnően kitűnik a többi épület közül. Egy családi házat karakteressé tesz az élénk színű vakolat. A következő válogatásban olyan ingatlanok kerültek bele melyek színei eltérnek az átlagtól, de mégis gyönyörűek és igényes külleműek, lesznek itt otthonok a bordótól a liláig.


A színválasztásnál fontos figyelembe venni, hogy:

  • Ami belső falon jól mutat, az nem biztos, hogy kívül is szép lesz.

  • Világosabb, meleg színekkel tágíthatod a teret.

  • Nézz körbe az utcaképbe illik a szín!

  • Mivel kisebb épület esetében a tető is jobban érvényesül, ezért annak színét is vedd figyelembe a vakolatszín választása során.

Terrakotta

Terrakotta színű családi házat kínálnak a XII. kerületben eladásra, az ingatlan alkalmas több generációs családok együtt élésére is akár. Méretét tekintve 1470 m2, 19 szobával. Az új gyönyörű ingatlanegyüttes panorámás telken melyet természetvédelmi övezet ölel körben.

Eladó villa természetvédelmi övezetben

Sárga

Balatonföldváron gyönyörű impozáns környezetben kínálják eladásra ezt a szép sárgára festett villa épületet. Az ingatlan alkalmas panziónak, jelenleg 10 lakás került benne kialakításra. Ez az ingatlan a Széchenyi család tulajdonában volt, jelenleg magántulajdonban van.

Eladó villa Balatonföldváron

Bordó

Tatán a vizek városában eladó ez a kúria, mely élénk bordó színű. A birtokon, aminek területe közel 8000m2, található egy saját tó és egy lovarda is.

Eladó kúria Tatán

Pasztell

Barackszínben pompázik Hidegkúton, a Balaton-felvidéken a Fehér tanya mely minden igényt kielégítő lovardával kerül eladásra. Az ingatlanon két különálló családi hát helyezkedik. A tanyán van lehetőség szaunázni, medencében fürdeni és az aktív sportolás szerelmesei sem unatkozhatnak.

Eladó Fehér tanya lovardával

Halvány lila

Halvány lila luxusházat vehetünk úszómedencével a XII. kerületben. Ez a fantasztikus ház 2000-ben épült minden igényt kielégítő felszereltséggel. A földszinten gyönyörű Zsolnay kandalló ékeskedik.

 

Eladó villa XII. kerület

Hozzászólások