Vállalkoznál? – Menő kereskedelmi ingatlanokat mutatunk

Már régóta van egy álmod, amit szeretnél megvalósítani? Itt az idő, hogy belevágj. Az ötleteket nem egyszerű kibontakoztatni, de ha egyszer elindulunk az úton nincs megállás. Így van ez, ha egy éttermet, szállodát, esetleg szépség szalont szeretnénk üzemeltetni.


Kezdjük az elején, az első lépés, kell egy hely, az üzlet bérlése minden szempontból előnyösebb, mint annak megvásárlása. Más részről viszont a vásárlás befektetés, hiszen az üzlethelyiségeket is magas áron kiadhatjuk. Gondolnunk kell az üzlet vagy étterem berendezésére és a kezdő készlet beruházására is. Fontos megtudni, hogy a bérlemény milyen tevékenységre kaphatja meg az engedélyt, ugyanis az "üzlet" és a "vendéglátó egység" két élesen elkülönülő terület az önkormányzatoknál, és lehet, hogy adott helyen csak azonos funkciójú egységet engedélyezik az üzemeltetésre.

A legszebb és leghangulatosabb üzlet és vendéglátó egységeket mutatjuk most be. A Startlak kínálatában 7100 db kereskedelmi és ipari ingatlan található.

Meghitt Panzió Szegeden

Szeged mesés belvárosában eladó ez a teljes körűen felújított hotel, panzió, étterem. A hangulatos szállóban 19 szoba vehető igénybe és étterem része rendezvényhelyszínként is funkciónál. Remek befektetési lehetőség annak aki meglátja benne a potenciált.

Meghitt panzió Szegeden

A mohácsi Szőlőhegyen vendéglő

Otthonos vendéglő és panzió eladó Mohácson. A földszinten található az étteremrész egy nagy terasszal, a felső szinten pedig a panzió rész. Egy kis fantáziával látványos, házias vendéglőt üzemeltethetünk itt.

Vendéglő eladó Mohácson

Budaőrsön kozmetikai szalon

Bejáratott szépségszalon eladó, ami jelenleg is üzemel. A szalonban működik fodrászat, műkörmös, masszázs és kozmetika. A berendezése minden luxussal felszerelve várja új tulajdonosát.

Kozmetikai szalon Budaörsön

Debreceni orvosi rendelő

Debrecenben orvosi rendelőnek kialakított ingatlant kínálnak megvételre, ami nem mindennapi lehetőség. Jelenleg fogászati rendelő működik a helyszínen. A rendelő mellett közvetlenül található egy 73nm-es házrész, amivel akár bővíteni is lehet azt.

Debreceni orvosi rendelő

Siófoki ízléses hotel

A siófoki aranypart közelében, ősfákkal tarkított utcában eladó egy 2018-ban épült luxus szálloda. Az épületet egy amerikai designer házaspár alkotta meg, a belső építészetének kialakítása során ötvözték a kontinensek kultúráját. A teljes kivitelezés még nem fejeződött be.

Eladó hotel Siófokon

Hozzászólások