Vállalkoznál? – eladó éttermek a kínálatban

Többen álmodoznak a munkahelyükön ülve arról, hogy milyen is lehet a saját maguk ura lenni és vállalkozóvá válni. A bátrabbak belevágnak és belevetik magukat az ötletelésbe és a megvalósításba. Nem egyszerű a vállalkozók élete sem, hiszen ott a nyomás, hogy ha nem termelnek eleget nem lesz fizetésük, ami alkalmazottként minden hónapban kiszámítható jövedelem, vállalkozóként rizikós. De mégis kecsegtető, hogy akár otthonról végezhető tevékenységet is választhatunk. A legfontosabb talán az, hogy legyen egy egyedi ötletünk, amit aztán a megvalósítás során díszített köntösbe bújtatunk.


Ha arról ábrándozol, hogy éttermet, vagy panziót nyitsz, itt a lehetőség! A következő cikkünkben összeválogattuk a leghangulatosabb eladó vendéglátóhelyeket.

Működő budai étterem

Budán rusztikus hangulatú éttermet kínálnak eladásra. Az átvétel után azonnal üzemelhető, újra nyitható. A hetvenöt férőhelyes étterem még terasszal is bővíthető. Nagyszerű helyszíne lehet baráti összejövetelhez vagy akár egy romantikus vacsorához.

Működő budai étterem

Melegkonyhás pub

Stílusos ír pub jellegű vendéglátóegység bérlete eladó. A pub a rendkívül forgalmas Váci utcában található, ahol a legtöbb turista megfordul. Így idegenforgalmi szempontból is jelentős fogalommal bír.

Melegkonyhás pub eladó

Exkluzív hotel

Siófokon luxus hotel és épületegyüttest kínálnak eladásra. A szállodát egy amerikai designer házaspár valósította meg és valóban lenyűgöző az egzotikus berendezésével. A kivitelezés még nem fejeződött be teljesen, ez majd az új tulajosra vár.

Exkluzív hotel eladó Siófokon


Nagykovácsi panzió

Az panzió Nagykovácsiban található, ami természetes környezetéről és meseszép erdőiről ismert. Nagykovácsi Budapest agglomerációjában egy népszerű településként van számontartva. Az étterem és panzió óriási, mintegy 21 427 négyzetméterű telken helyezkedik el. A telken két csarnok épület is található, amiből az egyik filmstúdióként üzemelt.

Eladó nagykovácsi panzió

Harkányi minipanzió

Kedves családi étterem és panzió eladó Harkányban. A nyolcvan fő befogadására alkalmas étterem tökéletes lehet egy családi összejövetel megünneplésére. Hangulatos kerthelyiség és gondozott parkosított kert, játszótér várja azt, aki ide betér.

Harkányi minipanzió eladó

Kondorfai fogadó

Az Őrség egyik legszebb településén, Kondorfán jól működő étterem és fogadó eladó. A Vadkörte fogadó egyedi hangulatú szobáival, különleges kialakításával kedvelt üdülési célpont.

Kondorfai fogadó

 

Hozzászólások