Vagyont érő lakások Budapesten

E heti válogatásunkban olyan ingatlanokat hoztunk, amik a legdrágábbak között szerepelnek a budapesti ingatlankínálatban. Pazar otthonok, pompás kilátások, méregdrága bútorok… Szeretünk álmodozni, ezek a lakások pedig szemet gyönyörködtetők!


Dupla luxus lakás az 5. kerületben

Luxus lakás az 5. kerületben

Első találatunk egy dupla lakás: az egyik 170 m2-es, a másik 100 m2 alapterületű. Mindkettő tágas és világos, a berendezés is hasonló stílusú a két ingatlanban. Letisztult, elegáns bútorok és kiegészítők gondoskodnak arról, hogy ezekben a lakásokban minden nap luxus környezetben érezhessük magunkat. A két lakás együttes ára 389,6 millió Forint.

A legszebb panorámás lakás a városban

Panorámás lakás az I. kerületben

250 millió Forintot kérnek ezért a képeslapszerű panorámával rendelkező lakásért a Gellérthegyen. Szerencsére a lakás tervezői úgy gondolták, hogy nem csak a teraszról érdemes a kilátásban gyönyörködni, ezért a lakás egyik oldala szinte végig óriásablakos (majdnem 12 méter hosszan!), így a két nagyobb szobából is megcsodálhatjuk az elénk táruló Budapestet.

A szerencsés, aki ezt a lakást megvásárolja, 3 szobát kap és még egy kis különlegességet: egy apró télikertet is, ami a szintén hatalmas ablakoknak köszönhetően fényben úszik.

Különleges enteriőr a Belgrád rakparton

Különleges enteriőr a Belgrád rakparton

Igaz, hogy ez a lakás nem berendezett, de teljeskörűen felújított és azonnal költözhető. Bennünket a több helyiségben látható fali berakás nyűgözött le teljesen, ezeknek köszönhetően már így bútorok nélkül is nagyon elegáns az összhatás. Mi biztosan fehér bútorokkal és fémes kiegészítőkkel rendeznénk be ezt a pazar lakást, hogy megőrizzük a hangulatot.

A lakásban egyébként a nappalin kívül 3 hálószobát és 2 fürdőszobát találunk, aminek köszönhetően akár családi otthonnak is megfelelhet. Irányára 228 millió Forint.

Modern stílus a 13. kerületben

Modern lakás a 13. kerületben

Végezetül hoztunk egy olyan lakást is, ami a modern stílus kedvelőinek fog igazán tetszeni. A belső tereket nem a szokványos módon alakították ki: galériás megoldás, látható gerendák és még egy titkos szoba is gondoskodik az egyediségről. Sajnos konkrét adatokat nem tudunk meg a hirdetésből, de a képek alapján 1 hálószobásnak tűnik a lakás, a többi helyiség viszont tágas és kényelmes. Az ára is erről árulkodik: 198 millió Forintért szerepel a hirdetésben.

Ami miatt viszont bekerült a váltogatásunkba, az a mesés udvara! A tömör és magas kerítés biztosítja, hogy teljes legyen a kikapcsolódás, parkosított a kert és még egy kisebb medence is elfért egy csobogóval. Mi szívesen innánk itt minden reggel a kávét! :)

Hozzászólások