Újépítésű családi házak, amikbe örömmel beköltöznénk

Heti válogatásunkban olyan újépítésű családi házak közül szemezgettünk, amik valamivel kitűnnek a kínálatból. Különleges dizájn, extravagáns kerti megoldások, jó elhelyezkedés… lássuk, miket találtunk!


Eladó ikerház Érden

Eladó ikerház Érden

Aki figyelmesen böngészi az újépítésű házak kínálatát, annak már feltűnhetett, hogy a megfizethető árú házak általában nagyon hasonló alaprajzzal rendelkező, emeletes ikerházak. Aki ódzkodik az emeletes otthontól, annak szuper megoldás lehet ez az érdi újépítésű ház. Különleges megoldással hidalták át a telek meredek elhelyezkedéséből adódó problémákat: garázs nincs, viszont két teljesértékű autóbeállót alakítanak ki, a ház pedig lépcsőn közelíthető meg. Így nem csak a kilátás jobb, de távolabb is vagyunk az utca zajától.

A fölszintes házban az egybenyitott konyha-étkező-nappali részen kívül még 3 hálószoba, gardrób, tároló és két fürdőszoba is helyet kapott. Az összesen 124 m2 alapterületen kényelemes el lehet férni akár több gyermekkel is. A házrészt 49,9 millió Ft-ért árulják.

Újépítésű ikerház Madárhegyen

Új építésű ikerház Madárhegyen

Szinte azonnal költözhető állapotban árulják ezt a pazar helyen lévő ikerházat Buda egyik felkapott részén. A kivitelezés és az elhelyezkedés meglátszik az áron is, 149 millió Ft az irányára. Viszont ezért gyönyörű belső teret kapunk és a mi kedvencünket, a szuper kilátást is. A hirdetés szerint a ház mellett lévő telek nemcsak, hogy jelenleg beépítetlen, de a későbbiekben sem lehet rá építkezni, így akinek fontos, hogy Budapesten belül is zöld környezetben élhessen, annak tökéletes választás lehet ez a ház.

A belső elosztás is kellemes, az alsó szinten 56 m2-es közösségi teret kapunk, az amerikai konyha melletti étkezőből nyílik a terasz és a 250 m2-es kizárólagos használatú kert. Az emeletre vezető lépcső alatt praktikusan egy háztartási helyiséget alakítottak ki. Az emeleten jelenleg két hálószoba van, az egyik viszont 26 m2-es, így abból apró átalakítással két szoba is varázsolható. A felső szinten a szobák körül végig balkon fut körbe, valamint egy fürdő és külön WC és egy tároló is helyet kapott.

Panorámás ház Törökbálinton

Panorámás ház Törökbálinton

A harmadik kedvencünk ez a csupa ablak kétszintes ikerház Törökbálinton, amit szintén 149 millió Ft-ért kínálnak eladásra. Azon kívül, hogy minden szoba fényen úszik a sok üvegfelületnek köszönhetően, a földszintről az emeletre vezető lépcsőt is galériás megoldással építik, különleges hangulatot adva ezzel a háznak.

Garázs nem tartozik a házhoz, benne van az árban viszont két autó elhelyezésére alkalmas felszíni beálló. Az összesen 151 m2-en nappali és 3 hálószoba kapott helyet, ebből az egyik a földszinten található saját gardróbbal és fürdőszobával. Vendégmosdót is kialakítottak az alsó szinten, így a fürdő valóban csak a miénk lehet. Az emeleten a két háló mellett fürdő, külön WC és egy háztartási helyiség van még, ami mosókonyhaként is kényelmesen használható.


 

Hozzászólások