2020.02.27. #újépítésű #energiahatékonyság

Újépítésű családi házak, amikbe örömmel beköltöznénk

Újépítésű családi házak, amikbe örömmel beköltöznénk

Heti válogatásunkban olyan újépítésű családi házak közül szemezgettünk, amik valamivel kitűnnek a kínálatból. Különleges dizájn, extravagáns kerti megoldások, jó elhelyezkedés… lássuk, miket találtunk!


Eladó ikerház Érden

Eladó ikerház Érden

Aki figyelmesen böngészi az újépítésű házak kínálatát, annak már feltűnhetett, hogy a megfizethető árú házak általában nagyon hasonló alaprajzzal rendelkező, emeletes ikerházak. Aki ódzkodik az emeletes otthontól, annak szuper megoldás lehet ez az érdi újépítésű ház. Különleges megoldással hidalták át a telek meredek elhelyezkedéséből adódó problémákat: garázs nincs, viszont két teljesértékű autóbeállót alakítanak ki, a ház pedig lépcsőn közelíthető meg. Így nem csak a kilátás jobb, de távolabb is vagyunk az utca zajától.

A fölszintes házban az egybenyitott konyha-étkező-nappali részen kívül még 3 hálószoba, gardrób, tároló és két fürdőszoba is helyet kapott. Az összesen 124 m2 alapterületen kényelemes el lehet férni akár több gyermekkel is. A házrészt 49,9 millió Ft-ért árulják.

Újépítésű ikerház Madárhegyen

Új építésű ikerház Madárhegyen

Szinte azonnal költözhető állapotban árulják ezt a pazar helyen lévő ikerházat Buda egyik felkapott részén. A kivitelezés és az elhelyezkedés meglátszik az áron is, 149 millió Ft az irányára. Viszont ezért gyönyörű belső teret kapunk és a mi kedvencünket, a szuper kilátást is. A hirdetés szerint a ház mellett lévő telek nemcsak, hogy jelenleg beépítetlen, de a későbbiekben sem lehet rá építkezni, így akinek fontos, hogy Budapesten belül is zöld környezetben élhessen, annak tökéletes választás lehet ez a ház.

A belső elosztás is kellemes, az alsó szinten 56 m2.es közösségi teret kapunk, az amerikai konyha melletti étkezőből nyílik a terasz és a 250 m2.es kizárólagos használatú kert. Az emeletre vezető lépcső alatt praktikusan egy háztartási helyiséget alakítottak ki. Az emeleten jelenleg két hálószoba van, az egyik viszont 26 m2.es, így abból apró átalakítással két szoba is varázsolható. A felső szinten a szobák körül végig balkon fut körbe, valamint egy fürdő és külön WC és egy tároló is helyet kapott.

Panorámás ház Törökbálinton

Panorámás ház Törökbálinton

A harmadik kedvencünk ez a csupa ablak kétszintes ikerház Törökbálinton, amit szintén 149 millió Ft-ért kínálnak eladásra. Azon kívül, hogy minden szoba fényen úszik a sok üvegfelületnek köszönhetően, a földszintről az emeletre vezető lépcsőt is galériás megoldással építik, különleges hangulatot adva ezzel a háznak.

Garázs nem tartozik a házhoz, benne van az árban viszont két autó elhelyezésére alkalmas felszíni beálló. Az összesen 151 m2.en nappali és 3 hálószoba kapott helyet, ebből az egyik a földszinten található saját gardróbbal és fürdőszobával. Vendégmosdót is kialakítottak az alsó szinten, így a fürdő valóban csak a miénk lehet. Az emeleten a két háló mellett fürdő, külön WC és egy háztartási helyiség van még, ami mosókonyhaként is kényelmesen használható.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Kérsz egy presszókávét? – Vigyázz, mert egyáltalán nem mindegy, mikor iszod!
2024.04.22. #tippektrükkök #energiahatékonyság
Kérsz egy presszókávét? – Vigyázz, mert egyáltalán nem mindegy, mikor iszod!
Kétféle kávéfogyasztó van, az egyik kizárólag reggel iszik illatos frissítőt, a másik egész nap kortyolgatja a kávéját. Te tudod, melyik a legalkalmasabb napszak a kávézásra és miért? Ha nem, akkor most itt a válasz.
Mik bukkannak elő a földből Budapest körül? - Elsőre ijesztő, aztán már ottmaradnál örökre
2024.04.14. #eladólakás #újépítésű
Mik bukkannak elő a földből Budapest körül? - Elsőre ijesztő, aztán már ottmaradnál örökre
Budapest közelében kerestünk olyan új építésű eladó lakásokat, amelyek csendet, panorámát és korszerű körülményeket garantálnak.
Ez így áttörés a magyarországi otthoni autótöltésben - megszűnhetnek a sorok
2024.03.27. #energiahatékonyság #fenntarthatóság
Ez így áttörés a magyarországi otthoni autótöltésben - megszűnhetnek a sorok
Nagy levegőt vett az egyik legnagyobb hazai ingatlanfejlesztő, és megépítette Magyarország legnagyobb villanyautós töltőállomását, egy lakópark alatt. Minden lakáshoz tartozik egy korszerű töltőhely, így a beruházás teljes elkészültekor egyszerre 800 elektromos autót lesz képes kiszolgálni. Ez áttörés az otthoni autótöltésben.
Ezt csak akkor olvasd el, ha tiszta indukciós főzőlapra vágysz!
2024.03.26. #energiahatékonyság #tippektrükkök
Ezt csak akkor olvasd el, ha tiszta indukciós főzőlapra vágysz!
Az üveg- vagy kerámialapos szupertűzhelyek rendkívül érzékenyek, tisztítás során különleges odafigyelést igényelnek, ezért most eláruljuk, hogyan kerüld el a felületkárosodást.
5 lehetséges ok, amiért koszosan veszed ki a mosogatógépből az edényeket
2024.03.17. #energiahatékonyság #barkácsolás
5 lehetséges ok, amiért koszosan veszed ki a mosogatógépből az edényeket
Egy mosogatógéppel jelentős időt és energiát spórolhatsz meg, kivéve, ha a ciklus végén foltosan veszed ki a tányérokat, poharakat, amelyeket aztán kézzel újra el kell mosnod. Veled is gyakran előfordul? Ahelyett, hogy új mosógépet vásárolnál, elég a következő szokásaidon változtatni. Ne habozz, olvass tovább!
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
2024.03.11. #energiahatékonyság #luxusingatlan
Hogyan lehet szerényebb költségvetéssel prémium ablakhoz jutni?
Mindig is hatalmas üvegfelületekre, az ablakon akadálytalanul bezúduló napfényre vágytál? Minden luxusnak megvan a maga ára, de most Európa piacvezető ablakgyártója, az Internorm tanácsaival biztosra mehetsz.
Bidé vs. WC-papír – vajon, melyik a nyerő?
2024.03.03. #energiahatékonyság #lakberendezés
Bidé vs. WC-papír – vajon, melyik a nyerő?
A 2020-as lakossági pánik és a fennálló toalettpapír hiány hatására jelentősen megugrottak a bidéeladások az Egyesült Államokban. Később az érdeklődés alábbhagyott, azonban a szakemberek szerint továbbra ez a legjobb tisztálkodási eszköz az egészség és a bolygó szempontjából. Bidé vs. WC-papír – vajon, melyik a nyerő?
Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
2024.03.01. #újépítésű #ingatlanbefektetés
Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
Az új lakások piaca az idén némi állami segítséget kapott a CSOK Plusz formájában. Hogy mire lehet elég ez a Józsefvárosban, azt ebben a cikkben néztük meg.
Hatmillió forint kezdőrészlettel új építésű lakáshoz juthatsz Budapest legizgalmasabb részén
2024.02.26. #eladólakás #újépítésű
Hatmillió forint kezdőrészlettel új építésű lakáshoz juthatsz Budapest legizgalmasabb részén
A modern városrendezés egyik sarokpontja, hogy kényelmes és fenntartható lakókörnyezetet alakítsunk ki magunk körül. Korszerű modellek és egyedi ötletek teszik különlegessé a Millenniumi Városközpontot és a Metrodom Green zöldben burjánzó lakóparkját is.