Tippek új építésű lakás vásárlásához

Saját ingatlan vásárlása izgalmas lépés, de nagy körültekintéssel kell eljárni. Ez kifejezetten igaz, ha újépítésű lakás vásárlását fontolgatjuk hiszen lehet, hogy úgy írjuk alá a szerződést, hogy a lakást még csak a tervező asztalon láttuk.


Érdemes minden esetben utána nézni ki az építtető és a kivitelező cég. Több fórumon informálódhatunk és kérhetünk segítséget olyanoktól, akik hasonlóképpen vásároltak. Így megbizonyosodhatunk róla, mennyire megbízhatóak és tudják e tartani a határidőket. Az adásvételi szerződést minden esetben nézessük át megbízható ügyvéddel, hogy semmilyen kár ne érjen a vásárláskor.

A műszaki átvételnél, pontosan a műszaki alaprajz szerint vegyük át a lakást. Ha bármilyen eltérést tapasztalunk, azt jegyzőkönyvben rögzítsük, így jogosultak leszünk a garanciális javításokra.

Budapesten lakóparkban élni számos előnnyel jár. Ma már az újépítésű lakóparkok többségében portaszolgálat, játszótér és számos szolgáltatás elérhető. Már csak meg kell találnunk a számunkra megfelelőt. Ne felejtsük el, hogy új lakás vásárlása esetén is igényelhetjük a CSOK-ot.


Thermal Zugló by Cordia

Zuglóban a Rákos-patak partján családias és ősfás környezetben helyezkedik el a Thermal Zugló by Cordia. A lakóparkban modern otthonokat kínálnak a 25 négyzetméteres garzontól a 148 négyzetméteres öt szobás lakásokig. A közvetlen környezetben található sportpark és karnyújtásnyira található Paskál Gyógy- és Strandfürdőben tanmedence, gyerekmedence, gyógymedence, különféle szaunák és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is várja a látogatókat.

Thermal Zugló by Cordia


Foldana Family Társasház

Budapest XIII. kerületében kínálnak a Foldana Family Társasházban 57 és 61 négyzetméteres lakásokat. Az épületek a Szent László út és a Tatai utca között fognak elhelyezkedni. A társasházban 33 lakást terveznek 6 szinten. A helyszín kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közel a belvároshoz.

Foldana Family TársasházDuna Mediterrán Lakópark

2021. év eleji átadással kínálnak lakásokat a Mediterrán lakóparkban a XX. kerületben. A 44 lakásos épületben, a 33 négyzetméteres kislakástól kezdve találhatunk 73 négyzetméteres lakásokat is, amik családok számára is ideális lehet. A természet közelsége, a jó dunai levegő kiváló lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra.

Duna Mediterrán Lakópark


Hozzászólások