Téli hangulatban - Kandallós luxusházak

Megérkezett végre az igazi tél, a hideg esték, ilyenkor szívesen bekuckózunk otthon a takaró alatt. A hangulathoz a legjobban a kandallóban pattogó fa, a tűz melege tud hozzáadni. Összegyűjtöttük ezért a legcsodásabb kandallós házakat a Startlak kínálatában. Mázlista, aki ilyen házat vehet, de már a gyönyörű képeket nézegetni is öröm.


Pazar családi ház Iváncsán

Eladó családi ház Iváncsa

Az egyik kedvencünk a listában ez a tágas családi ház Fejér megyében. A legtöbb helyiségben kellemes, meleg színeket használtak, sok a bézs színű és fa részlet is. A nappaliban van egy méretes kandalló is, mellette pedig egy hatalmas, nagyon kényelmesnek tűnő kanapé is. Tökéletes helyszín meghitt családi estékhez!

47 millió Ft-ért árulják ezt a házat, ami a 180 m2-es alapterülethez mérve jó árnak tűnik.

Elegáns családi ház Budaligeten

Eladó családi ház Budaligeten

2000-ben épült ez a minden részletében elegáns családi otthon a 2. kerületben. Márvány, fa, kovácsoltvas részletek jellemzik az összes szobát, a színek és anyagok harmóniája biztosan cél volt a ház berendezésénél. A közös terek éke a hatalmas márvány kandalló. A végeredmény kiemelkedő, amit a ház vételára is tükröz: 215 millió Forintot kell fizetnünk, ha minden nap élvezni szeretnénk ezt a hangulatot.

Modern luxusotthon Ürömön

Eladó modern luxusotthon Ürömön

Egy modern otthonba is beilleszthető egy valódi fás kandalló, ahogy ebben az ürömi ikerházban is nagyon jól megvalósították. Szuper az elhelyezés, mivel a konyha-étkező-nappali egy légtérben van, így folyamatosan élvezhetjük a ropogó tűz hangulatát. A ház 115 m2 alapterületű, 2017-ben épült. Az udvarról csodás panoráma terül elénk.

Elegáns lakóparki lakás Lipótmezőn

Eladó lakás Lipótmezőn

Egy öt lakásos 2. kerületi társasház egy lakását árulják 89,9 millió Forintért. Belső kialakítása különleges, a földszinten találhatók a közös terek, a nappaliban bioetanolos kandallóval. A hálószint egy szinttel lejjebb van, nagyméretű fürdőszobával. Tartozik még a lakáshoz egy 20 m2-es előkert és egy 16 m2-es terasz is.

Ha szívesen nézegetnél még gyönyörű kandallós képeket, egy korábbi cikkünkben írtunk csodás kandallós ingatlanokról, azokat is érdemes megnézni. Jó melegedést kívánunk! :)

Hozzászólások