2021.04.08. #kertészet #tippektrükkök

Szuper lehetőségek egy kertben

Szuper lehetőségek egy kertben

A jó idő bekövetkeztével nincs is jobb hétvégi időtöltés mint a kerti grillezés és sütögetés. Csak képzeld el, hogy egy hűvösebb estén a családdal, barátokkal kint vagytok a kertben jól szórakoztok és sütögettek. Az egyik legjobb kikapcsolódás, hiszen a szeretteiddel vagy és még eszel is egy jót. Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy van saját kerted nem is kérdés a sütögetés helyszíne, azonban ha nem akkor egy terasz vagy egy nagyobb erkély is megteszi. Viszont ne felejts el időjárás-jelentést nézni arra a napra.


Szerintünk onnan lehet tudni, hogy belaktunk egy kertet, hogy legalább egyszer kipróbáltuk a kerti sütőt, grillezőt vagy esetleg bográcsoztunk egy jót. A cikkünkben olyan öt ingatlant mutatunk be amelyek szép terasszal, kerttel és kerti sütögetésre alkalmas helyszínnel rendelkeznek.

Nézzük is ezeket az ingatlanokat!

Családi ház Érden

Érden található ez a hatalmas telekkel továbbá kerti sütögető résszel, és kinti kemencével is ellátott családi ház. Az ingatlan 2006-ban épült, azóta a hozzá tartozó telek rendszeresen karban van tartva valamint kertészek által gondozva. Az kertben található egy fa ülőgarnitúra és egyedileg készített tégla virágládák is.

csopaki családi ház

Csopak szívében egy családi ház udvarában bújik meg ez az egyedi kialakítású fedett kerti grill, főzőhely és kemence.

Exkluzív családi ház Gárdonyban

Ennek a Gárdonyban található exkluzív családi háznak a kertjében egy épített kerti grill és bográcsozó található. Mindemellett a kert végében egy fákkal övezett területen kialakított pihenő tökéletes nyugalmat biztosít.

Ház a Bükk hegységben A Bükk hegység völgyében elhelyezkedő Bükkzsércen, egy családi ház kertjében bukkan fel ez a hangulatos kőből rakott beépített sparhelt tűzhely, melyben finom ételeket lehet sütni. Mellette egy kerti grill és bográcsozó hely is ki lett alakítva, amelyekhez egy fa tároló is tartozik.

Családi ház Palin

Egy 2004-ben épült Palin megtalálható családi ház területén fedezhető fel ez a fedett kerti kemence, fa kiülővel. Az ingatlan 32 négyzetméteres fedett terasszal is rendelkezik.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
2024.04.21. #ingatlaneladás #ingatlanhirdetés #tippektrükkök
Hirdess úgy, mint egy profi – ilyen egy igazán jó ingatlanhirdetés
A következőkben abban nyújtunk segítséget, hogyan rakj össze egy ingatlanhirdetést, hogy az elérje a célját és meggyőző legyen a potenciális érdeklődőidnek. Tarts velünk!
8 dolog, amit tilos mosogatószerrel vagy folyékony szappannal
2024.04.13. #kertészet #dekor
8 dolog, amit tilos mosogatószerrel vagy folyékony szappannal
A piszkos, zsíros edények megtisztításához továbbra is a legjobb eszköz a kézi mosogatószer, de akármilyen egyszerű megoldásnak is tűnik más tárgyakat is azzal takarítani, soha ne tedd! A mosószerek esetenként túl erősek lehetnek bizonyos felületekhez, anyagokhoz.
Zöldebben tisztítunk: Útmutató a környezetbarát tisztítószerek világába
2024.04.06. #tippektrükkök #fenntarthatóság
Zöldebben tisztítunk: Útmutató a környezetbarát tisztítószerek világába
Az utóbbi időben trendi zöldnek lenni. Menő, ha valaki akár csak apróságokkal igyekszik csökkenteni az ökológiai lábnyomát. A közlekedési mód megváltoztatásán, a szelektív hulladékgyűjtésen kívül is tudsz tenni azért, hogy unokáid még élvezni tudják ennek a gyönyörű bolygónak a kincseit. Például azzal, hogy a környezetre - és az egészségedre - rendkívül ártalmas tisztítószereket zöldre cseréled. Sokan úgy gondolják, hogy ezek pont a természetességük miatt kevésbé hatékonyak, így ebben a cikkben megmutatjuk, hogy mennyire (nem) jogos ez a fenntartás.
Könnyen lehet avokádómagból saját fácskád otthon
2024.03.24. #kertészet #fenntarthatóság
Könnyen lehet avokádómagból saját fácskád otthon
Némi földdel, vízzel és fogpiszkálóval már el is indíthatod az avokádóbizniszt. Pontos menetrendért olvass tovább!
Lusta kertészek ars poeticája: azért nem kapálok, mert gyógyító gyomot nevelek
2024.03.23. #eladóház #kertészet #tippektrükkök
Lusta kertészek ars poeticája: azért nem kapálok, mert gyógyító gyomot nevelek
A gaz olyan növény, amit nem szándékosan terveztek a kertbe. Az elhivatott kertész úgy érezheti, hogy elcsúfítja, csorbát ejt a művén a gyom megjelenése. Lehet, hogy a látványuk nem illik bele a gondosan megtervezett kert összképébe, de csak emiatt kár lenne őket gyökerestől kitépni. Ezekre a növényekre ugyanis többszörösen igaz, hogy a belső tulajdonságaik miatt értékeljük őket. Szóval ne stresszelj, ha gazosodik a kert: inkább nézz szét és főzz belőle egy teát! Megmutatjuk, melyik gyomnövény mire lehet jó.
Ne fájjon a fejed a nyári vízszámla miatt!
2024.03.22. #eladóház #kertészet #fenntarthatóság
Ne fájjon a fejed a nyári vízszámla miatt!
A családi házak eszenciája a buja, zöld kert. Az építkezéssel járó kellemetlenségek vagy éppen a nehézkes költözés közben teljesen természetes, ha az tartja benned a lelket, hogy elképzeled, ahogy majd a kerti medencében sütteted magad. Vagy, hogy illatozó rózsaösvény mellett visz az utad a kaputól a házig. A beköltözés után a rezsiszámla azonban felülírhatja ezeket az álmodozásokat. A medence feltöltéséhez, a zöldellő fűhöz, a gyümölcsfákhoz, a virágágyásokhoz ugyanis rengeteg vízre van szükség. Most mutatunk néhány trükköt, amivel a vízhasználaton spórolhatsz.
9 zöldség, amit már most, kora tavasszal is elvethetsz
2024.03.21. #kertészet #tippektrükkök
9 zöldség, amit már most, kora tavasszal is elvethetsz
Soha sem késő elkezdeni a saját zöldségek termesztését. A hétvégén véget érhetnek a fagyos hajnalok, ideje megnézni, mit érdemes elvetni.
Szeretnéd, ha sokáig friss és lédús maradjon a citrom a limonádéba? Akkor így tárold!
2024.03.18. #tippektrükkök #kertészet
Szeretnéd, ha sokáig friss és lédús maradjon a citrom a limonádéba? Akkor így tárold!
Annyit előjáróban elárulhatunk, hogy a hűtőszekrény jó barátod lehet, ha a citromot frissen szeretnéd tartani. További tippek a penészesedés ellen.
Mini kert, maxi egészség: útmutató városi kertészeknek
2024.03.13. #eladólakás #kertészet
Mini kert, maxi egészség: útmutató városi kertészeknek
Az utóbbi évek nagy slágere a csíranevelés, főleg, mert bármilyen kis lakásban kivitelezhető tevékenység, amivel az egészséges életmód és a fakultatív kertészkedési program is kipipálható. Vigyázat, nem csak a bio- vegán- és mindenmentes étrenden élőket ejti rabul a csíráztatás, elmondjuk, hogy mit kel még róla tudni.