Szuper kiadó családi házak Pest megyében

Sokféle oka lehet annak, ha valaki bérelni szeretne egy igazi családi házat. Bár hazánkban nem megszokott dolog, az emberek nagyobb része, ha teheti, a vásárlás miatt dönt, egyre jobban terjed a nyugati országokban jobban megszokott lakhatási forma, sűrűbben előfordul a házbérlés. Lehet az oka munkahely miatti sűrű költözés, átmeneti állapot vagy egész egyszerűen még gyűjteni kell az álomotthonra, de akkor is jó ötlet, ha még nem vagyunk egészen biztosak benne, hogy hol is szeretnénk házat vásárolni. Ilyenkor egy pár hónapos, vagy akár egy éves „tesztidőszak” alatt megtapasztalhatjuk, hogy milyen az adott környéken vagy településen élni anélkül, hogy hosszú távra elköteleznénk magunkat.


Bármi is legyen az oka annak, hogy bérelhető házat keresünk, összeszedtünk néhány olyan ingatlant, amit érdemes megnézni, ha Pest megyében keresünk családi házat bérlés céljából.

Nyugalom és béke Taksonyban

Kiadó családi ház Taksonyban

Egy rendkívül tágas, panorámás és vízparti ház az első találatunk Taksonyban. A 2 szinten 360 m2 a teljes lakóterület, kertkapcsolatos amerikai konyhás nappalival a földszinten, az emeleten pedig 3 hálószobával és szaunás fürdőszobával. Közel van a városközponthoz, de a saját stég és a közvetlen vízpart olyan érzést kelt, mintha minden nap nyaralnánk. Bérleti díja havi 350 000 Ft + rezsi.

Kellemes elegancia Budapest határában

Kiadó családi ház Remeteszőlős

A 2. kerület határában, Remeteszőlősön kínálják kiadásra, akár azonnali költözéssel ezt a szuper állapotban lévő, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás családi otthont. Minden hálószobához saját terasz tartozik szemet gyönyörködtető panorámával a Budai Tájvédelmi Körzet hegyeire, az alsó szinten pedig két autó számára megfelelő méretű garázs kapott helyett. A közösségi helyiségek a középső szinten vannak, panorámás nappali került kialakításra cserépkályhával, nagy méretű konyha, külön étkező, kamra, valamint gardróbszoba, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba és mellékhelyiség is itt található.

A bérleti díja ennek a háznak is 350 000Ft/hó, ezen felül a rezsiköltséget kell még fizetni, ami megközelítőleg 50 000 Ft havonta.


Modern stílusú felújított ház a 14. kerületben

Kiadó családi ház Alsórákos

Budapesten belül, a 14. kerületben található ez a csodás ízléssel felújított és berendezett ház. Nagyon kedvező áron, 320 000 Ft-os havi bérleti díjért lehet kivenni, amiért 2 hálószobát, egy tágas és világos amerikai konyhás nappalit, valamint egy szépen karbantartott, intim kertet kapunk egy autóbeállóval.

Minden helyiségben letisztult bútorok, neutrális színek várják a ház leendő lakóját.

Luxusvilla Leányfalun

Kiadó villa Leányfalun

Az utolsó ingatlan, amit kiválasztottunk egy valódi villa Leányfalun, amit 2016-ban újítottak fel teljes körűen a 30-as, 40-es éveknek megfelelően. Nem egy átlagos ház, így a bérleti díja sem mindennapi, 1,2 millió Ft-ot kérnek érte havonta. A teljes belső alapterület 290 m2, amiben összesen 6 hálószoba (4 a fölszinten, 2 pedig az emeleten), gardrób, háztartási helyiség és még egy borospince is helyet kapott. A hatalmas kertben fürdőtó és 6 darab autóbeálló is van.

Hozzászólások