Pazar Tisza-tavi ingatlanok

A Tisza-tó az utóbbi években fénykorát éli, számos fejlesztés, kulturális program, szórakozási lehetőség érhető el a nyár folyamán Magyarország második legnagyobb taván. A szezonban rengeteg turista megfordul a környező településeken. Egy ingatlan a vízparthoz közel jó befektetésnek bizonyulhat, hiszen kiadásra is alkalmas a helyszín. A Tisza-tó az aktív pihenésre vágyók kedvelt üdülőhelye, hiszen számos lehetőség szolgálja a kikapcsolódást, melynek gátján található kerékpárúton körbe kerekezhetjük a tavat, emellett érdekes program lehet a Tisza-tavi Ökocentrum, vízisétány és tanösvény, valamint a Tisza-tavi madárrezervátum, amely a világörökség része.


Poroszlói apartmanház

Az alábbi ingatlan apartmanházként üzemel, összesen két szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, terasz található benne. A tetőtérben külön szálláshelyet alakítottak ki, melyet a külső lépcső közelíthetünk meg. Az udvaron van lehetőség a gyerekeknek használni az igényesen kialakított játszóteret, a felnőtt vendégek pedig kedvükre sütögethetnek a kerti sütögetőn. A szálláshely rendelkezik visszatérő vendégkörrel, és erre az évre foglalásokkal. A kiváló minősítésű Vendégház nyáron folyamatos telt házzal üzemel.

Eladó poroszlói apartmanház


Sarudi nyaraló

Sarud a Tisza-tó mellett fekszik és a homokos vízpartjáról híres, a településen a horgászat is nagyon kedvelt. Az ingatlan tágas, jó elrendezésű, falai téglából vannak, fa nyílászárókkal felszerelve, csendes, nyugodt utcában fekszik, 200 méterre a vízparttól, rendezett kerttel. Amennyiben szeret horgászni, és ilyen környezetben szeretne pihenni, ideális választás lesz.

Eladó nyaraló Sarud


Poroszlói családi ház

A Tisza-tavi régióban, Poroszlón kínálnak eladásra ingatlant. Az állapotát tekintve felújítandó, de egyben költözhető állapotú. Nagy telekkel rendelkezik, melynek kihasználási lehetőségei kiaknázatlanok.

Eladó poroszlói családi ház


Abádszalóki újépítésű

Abádszalókon újépítésű ingatlant kínálnak eladásra, melynek területe 159nm-es. A családi ház a tó környékén helyezkedik el és rendkívül kedvező az ára. Öt szobával rendelkezik, ami lehetővé teszi a kiadás gondolatát is.

Abádszalóki újépítésű ingatlan


Falusi jellegű családi ház

Falusi stílusú parasztház teljes berendezéssel eladó, a kívül és belül is felújított ingatlan, Abádszalókon található. Csendes környéken közelíthető meg, olyan mint egy igazi skanzen, kemence is található benne, a víz és villanyvezetékeket cserélték. Az ingatlan az 1890es években épült, falazata vályog, a felújítása során megőrizték eredeti arcát és jellegét. A paraszti bútorok adnak egy vintage érzetet a háznak, melynek egyedi berendezés is benne van a vételárban.

Skanzen jellegű ingatlan eladó

 

 

Hozzászólások