Nézzük a lakásod, megmondom ki vagy

Egy otthon kialakításánál a saját egyéniségünket is bele kell, hogy vigyük. Az ízlésvilága és az igénye mindenkinek más, és élethelyzetünktől is függ, hogyan alakítjuk ki az életterünket. Egy család számára fontos a lakás kényelmes berendezése, a tisztasága, ápoltsága. A mai felgyorsult társadalomban sokan nagyon kevés időt töltenek az otthonukban, leginkább csak aludni járnak haza. A munkába járás és a munka elveszi az idejüket és a pihenést is aktívan töltik. Az ő lakásuk lehet nagyon modern, tele okoseszközzel, elektronikai berendezésekkel, igazából kényelmi funkciókat lát el. A másik oldalon ott vannak azok, akik szeretik a szabad idejüket otthonuk nyugalmában tölteni. Ők arra törekednek minél szebben és ízlésesebben rendezzék el a bútorokat, minden apró részletre odafigyelve a tökéletes otthont alakítják ki.


Ebben a nappaliban látszik, hogy az emberek szeretnek benne élni, erről árulkodnak a képek a falon, a zöld növények. Debreceni fészek lakóparkban található ez a lakás, aminek alapterülete 138nm.

Eladó téglalakás Debrecen Fészek lakópark

 

Kellemes világos színek, meghitt hangulat jellemzi a következő lakást, melyben a kényelmi funkciók a legfontosabbak, központi helyen a televízió áll, biztosan este, amikor összegyűlik, a család apraja nagyja egy nagyon fontos szerepet tölt be. Egyetemek közelében eladó ez a 62nm-es, két külön nyíló szobás panellakás.

Eladó lakás Debrecen Egyetemhez közel

 

Ebben a fiatalos kinézetű, felújított lakásban otthon érezheti magát bárki, akár családos, akár egyedülálló. A lakás teljes körűen felújított, 62 nm-s, 2 szobás és a harmadik emeleten található. Egy ilyen kisebb alapterületű lakásban is lehet barátokat fogadni, családi összejövetelre invitálni a szeretteinket. Nincs más dolgunk, csak ledobni a kanapét díszítő színes párnákat a parkettára, és máris kényelmes puffként használhatjuk. Összecsukható asztalt már többféle méretben lehet kapni, lehet fa vagy könnyen tisztítható műanyag, a beépített szekrény hátsó részében is elfér a ruhák mögött, nagyobb társaság esetén kiválóan megfelel.

Fiatalos lakás Debrecenben

 

Egy ilyen terasz láttán, megjön az ember kedve a nyári kiülős, beszélgetős hangulatú estékhez. Egy terasz nagy előnyt jelent, hiszen kiszabadulhatunk egy kicsit a négy fal közül, még ha udvarral nem is rendelkezünk. Ebben a balatonfüredi eladó ingatlanban 6nm nagyságú terasz található.

Nagy teraszos balatonfüredi téglalakás

 

 

Hozzászólások