Nagyszerű családi házak 30 millió alatt Debrecenben

A járványügyi helyzetből kifolyólag igencsak felértékelődtek a családi házak, és a saját kertek nyújtotta előnyök. Viszont sajnos egyre drágábban lehet hozzájuk jutni, főleg a vezető iparvárosok környékén lévő házakhoz vagy házrészekhez. Azonban nincs hiány az eladásra kínált családi házakból Magyarország második legnépesebb városában, Debrecenben sem. Legújabb cikkünkben 30 millió forint alatt keresgéltünk eladó ingatlanokat és találtunk is igazán szép kialakítású házakat.


Debrecen amellett, hogy a Tiszántúl legnagyobb városa az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A gyors fejlődésnek, valamint a kiemelkedő gazdasági-, oktatási- és kulturális életnek köszönhetően Debrecen  bárki ideális lakóhely. Habár a fővárostól viszonylag messze, 230 kilométerre helyezkedik el, mégis könnyen megközelíthető, és a fővároshoz hasonló pezsgő nagyvárosi életstílus alakítható ki.

Az alábbiakban bemutatunk öt olyan eladó házat, amelyet 30 millió alatt tudsz megszerezni:


3 szobás családi ház

A Mikepércsi út közelében kínálják eladásra ezt a 2000- ben épült, 90 m2+ 43 m2 , 3 szobás családi házat. Az ingatlan a Mikepércsi útról könnyen megközelíthető, egy igazán csendes és zöld övezetben található. Méretéből adódóan kiváló választás családosok számára. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A kertben fúrt kút (hivatalosan be lett vizsgáltatva a víz minősége), garázs, fedett terasz, gyümölcsfák és kis halastó is megtalálható.

debreceni házikó

Debrecenben a Felsőpércsi út mellett található ez az 50 nm-es, hőszigetelt házikó, 695m2-es telekkel.  A ház beton alapra épült, porotherm 30-as tégla falazattal, homlokzati hőszigeteléssel. A fűtést kályha biztosítja. A telken melléképület is található, ami nyári konyhaként funkcionál, de fürdőszoba kialakítással akár másik lakrésznek is használható. A hozzá tartozó kert parkosított, a ház rendezett ingatlanok szomszédságában található.

2 szobás családi ház

A Biczó István-kertben eladó ez a 48 nm alapterületű, masszív beton alapra épült, 2 szobás, 2 szintes, 2019-es építésű, minden igényt kielégítő családi ház. Az ingatlan földszinti részén helyet kapott egy nagyobb méretű konyha-étkezővel,egy szoba a hozzá tartozó gardróbbal, és egy fürdőszoba. Az emeleti részen kialakításra került még egy szoba, szintén gardróbszobával. Csendes kis utcában helyezkedik el, a buszmegálló 8-10 perc sétával kényelmesen megközelíthető.


Családi ház Debrecenben

Debrecenben a Torockó utcán eladó ez a 280 nm-es telken található, 50 nm -es családi ház. Az ingatlan 1970-ben épült, gáz cirkó fűtéssel rendelkezik. A közelben megtalálhatóak iskolák, bevásárlóközpontok egyaránt, valamint elérhető a tömegközlekedés is.


Modern családi ház

Debrecen-Kondoros városrészen eladó egy 2017-ben épült, 48 négyzetméter + galériás, modern kivitelű, kiváló állapotú családi ház egy 1570 négyzetméteres telken. Az ingatlan végig kiépített, aszfaltozott úton közelíthető meg. A lakás előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali + egylégterű galéria elosztású. A nagyméretű telek számos lehetőséget rejt magában.

Hozzászólások