2021.11.12. #ingatlanbefektetés #eladóház

Nagyszerű családi házak 30 millió alatt Debrecenben

Nagyszerű családi házak 30 millió alatt Debrecenben

A járványügyi helyzetből kifolyólag igencsak felértékelődtek a családi házak, és a saját kertek nyújtotta előnyök. Viszont sajnos egyre drágábban lehet hozzájuk jutni, főleg a vezető iparvárosok környékén lévő házakhoz vagy házrészekhez. Azonban nincs hiány az eladásra kínált családi házakból Magyarország második legnépesebb városában, Debrecenben sem. Legújabb cikkünkben 30 millió forint alatt keresgéltünk eladó ingatlanokat és találtunk is igazán szép kialakítású házakat.


Debrecen amellett, hogy a Tiszántúl legnagyobb városa az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése. A gyors fejlődésnek, valamint a kiemelkedő gazdasági-, oktatási- és kulturális életnek köszönhetően Debrecen  bárki ideális lakóhely. Habár a fővárostól viszonylag messze, 230 kilométerre helyezkedik el, mégis könnyen megközelíthető, és a fővároshoz hasonló pezsgő nagyvárosi életstílus alakítható ki.

Az alábbiakban bemutatunk öt olyan eladó házat, amelyet 30 millió alatt tudsz megszerezni:

3 szobás családi ház

A Mikepércsi út közelében kínálják eladásra ezt a 2000- ben épült, 90 m2+ 43 m2 , 3 szobás családi házat. Az ingatlan a Mikepércsi útról könnyen megközelíthető, egy igazán csendes és zöld övezetben található. Méretéből adódóan kiváló választás családosok számára. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A kertben fúrt kút (hivatalosan be lett vizsgáltatva a víz minősége), garázs, fedett terasz, gyümölcsfák és kis halastó is megtalálható.

debreceni házikó

Debrecenben a Felsőpércsi út mellett található ez az 50 nm-es, hőszigetelt házikó, 695m2-es telekkel.  A ház beton alapra épült, porotherm 30-as tégla falazattal, homlokzati hőszigeteléssel. A fűtést kályha biztosítja. A telken melléképület is található, ami nyári konyhaként funkcionál, de fürdőszoba kialakítással akár másik lakrésznek is használható. A hozzá tartozó kert parkosított, a ház rendezett ingatlanok szomszédságában található.

2 szobás családi ház

A Biczó István-kertben eladó ez a 48 nm alapterületű, masszív beton alapra épült, 2 szobás, 2 szintes, 2019-es építésű, minden igényt kielégítő családi ház. Az ingatlan földszinti részén helyet kapott egy nagyobb méretű konyha-étkezővel,egy szoba a hozzá tartozó gardróbbal, és egy fürdőszoba. Az emeleti részen kialakításra került még egy szoba, szintén gardróbszobával. Csendes kis utcában helyezkedik el, a buszmegálló 8-10 perc sétával kényelmesen megközelíthető.

Családi ház Debrecenben

Debrecenben a Torockó utcán eladó ez a 280 nm-es telken található, 50 nm -es családi ház. Az ingatlan 1970-ben épült, gáz cirkó fűtéssel rendelkezik. A közelben megtalálhatóak iskolák, bevásárlóközpontok egyaránt, valamint elérhető a tömegközlekedés is.

Modern családi ház

Debrecen-Kondoros városrészen eladó egy 2017-ben épült, 48 négyzetméter + galériás, modern kivitelű, kiváló állapotú családi ház egy 1570 négyzetméteres telken. Az ingatlan végig kiépített, aszfaltozott úton közelíthető meg. A lakás előszoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali + egylégterű galéria elosztású. A nagyméretű telek számos lehetőséget rejt magában.


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 163 161 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Volt orosz laktanya keresi nagyot álmodni merő gazdáját
2024.04.25. #ingatlanbefektetés #gazdaság
Volt orosz laktanya keresi nagyot álmodni merő gazdáját
Egy vállalkozás helyszínének megválasztása sosem egyszerű. Pláne, ha olyan üzletágról van szó, ami fizikai helyiséget igényel. Pláne, ha a tevékenységhez hatalmas területre van szükség. Amit nem mellesleg át is kell alakítani. Ugyanakkor nagy sikereket csak azok érnek el, akik mernek nagyot álmodni. Ha lenne néhány milliárd forint a zsebedben, te mit hoznál ki ebből a két ipari területből?
Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
2024.04.12. #eladólakás #ingatlanbefektetés
Élet 20 négyzetméter alatt - minilakások a hazai ingatlanpiacon
Továbbra is könnyen lehet eladni a kis alapterületű, 10-20 négyzetméter közötti minilakásokat Magyarországon, írja közleményében a Duna House. Míg azonban Budapesten elsősorban befektetésként, addig vidéken az életvitelben adódó változás, a kisebb lakásba költözés igénye volt a vásárlások célja 2023-ban. De mi a helyzet 2024-ben?
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás    
2024.03.28. #luxusingatlan #ingatlanbefektetés
A luxusingatlanpiacon hozhat átrendeződést a rákosrendezői ingatlanberuházás   
A kormány és az Egyesült Arab Emírségek megállapodása értelmében rendbe hozzák és teljesen felújítják a Rákosrendező pályaudvar környékét, ezáltal egy új városközpont jöhet létre a fővárosban, bevásárlóközpontokkal és lakóingatlanokkal. A beruházás jelentős hatással lehet nem csupán a XIV. kerület, hanem a közvetlenül vele határos szomszédos kerületek ingatlanpiacára is. Az otpotthon.hu adatai szerint jelenleg is sokan keresnek otthont maguknak ezekben a kerületekben.
Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
2024.03.01. #újépítésű #ingatlanbefektetés
Lakóparki lottózás Józsefvárosban – mindenki nyer?
Az új lakások piaca az idén némi állami segítséget kapott a CSOK Plusz formájában. Hogy mire lehet elég ez a Józsefvárosban, azt ebben a cikkben néztük meg.
Akiket már nem érint meg az állampapírok hozama - ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon
2024.02.21. #ingatlanbefektetés #albérlet
Akiket már nem érint meg az állampapírok hozama - ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon
Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik. Hol érdemes és milyen ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként? Ebben a cikkben szakértők válaszolnak.
Újlipótváros legújabb gyöngyszeme: a Duna Pearl
2024.02.18. #ingatlanbefektetés
Újlipótváros legújabb gyöngyszeme: a Duna Pearl
A Duna Pearl projekt Budapest városképének egyik legújabb ékköve, amely a XIII. kerület szívében, az Újlipótvárosban található. Ez a kivételes fejlesztés tökéletesen illeszkedik a környék elegáns és zöldövezeti jellegéhez, amely miatt gyakran emlegetik „Pest Budájaként”. A Duna Pearl nemcsak modern építészeti megoldásaival és kifinomult stílusával tűnik ki, hanem fantasztikus elhelyezkedésével is, közvetlenül a Duna partján. Ennek köszönhetően a lakók lenyűgöző kilátásban részesülhetnek a folyóra és a városra.
7 dolog, amit a hatékony munkatársak csinálnak, miután hazaérnek a melóból
2024.02.04. #ingatlanbefektetés #tippektrükkök
7 dolog, amit a hatékony munkatársak csinálnak, miután hazaérnek a melóból
Amikor szakmai sikerekről beszélsz, általában a munkahelyi stratégiákra, viselkedésformákra koncentrálsz, pedig nem csak ettől függ, mikor leszel a hónap dolgozója. Az is sokat számít, mit csinálsz a szabadidődben.
Most megvalósíthatod életed álmát, és tiéd lehet a Szívek szállodája
2024.01.17. #eladóház #ingatlanbefektetés
Most megvalósíthatod életed álmát, és tiéd lehet a Szívek szállodája
Egy szálloda mindennapi működése már számos írót, filmkészítőt megihletett. Így ismerhettük meg a Grand Hotelt vagy éppen az olyan, néhány szobás meghitt panziókat, mint amilyen a Szitakötő szálló a Szívek szállodájából. Ha már te is eljátszottál a gondolattal, hogy milyen izgalmas lehet egy szállodát működtetni, akkor most mutatunk hozzá néhány létező és lélegzetelállító ingatlant.
Eladó álomotthon, luxus és stílus a zalai dombok között
2024.01.09. #eladóház #ingatlanbefektetés
Eladó álomotthon, luxus és stílus a zalai dombok között
Egyedülálló lehetőség, most féláron kínálják ezt a luxus ingatlant Söjtörön. Az ingatlan egy luxus, minden igényt kielégítő családi házból és egy autókereskedésből áll. Söjtör község Zala megyében, a Zalaegerszegi járásban, az Észak-Göcseji-dombság peremén, a Válicka völgyében húzódik 3615 hektáron.