Miskolc, ahol pezseg az élet - ingatlankörkép

Miskolc az észak-magyarországi régió központja, Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye, Magyarország negyedik legnagyobb városa. Miskolc az a város, amelynek sikerült levetkőznie a sztereotípiákat és ma már nem az Acélváros, ami az eszünkbe jut róla, hanem a fesztiváljai, a programajánlatai, a zenei és kulturális élete. A város olyan címeket tudhat magáénak, mint a Marketing fővárosa 2017-ben, a Green City 2011-ben vagy az Opera fővárosa kitüntető cím. Miskolc az év minden időszakában más és más arcát mutatja. Pezsgő kulturális élet, csodálatos természeti közelség és innovatív környezet. Kiemelkedő a város életében a több száz éves múltra visszatekintő Miskolci Egyetem a régió kiemelkedő oktatási, kutatási központja.


A Startlak.hu-n közel 2600 eladó miskolci ingatlan található, melyek közül most a legszebb családi házakat válogattuk össze.

Csodás panorámás családi ház

Miskolc Tapolcán kínálják ezt a 2006-ban épült, gyönyörű panorámával rendelkező családi házat. Az ingatlanban minden a kényelmet szolgálja, padlófűtés van és teljesen felszeret konyhabútor.

Panorámás családi ház Miskolcon

Beépített teraszos, környezettudatos otthon

Miskolc Dél-Kilián városrészen eladó ez a környezettudatos energiafelhasználású ingatlan. A gyönyörű parkosított telken álló otthonban geotermikus fűtés biztosítja a meleget, emellett a meleg vizet napkollektorok állítják elő.

Környezettudatos otthon Miskolcon

Elegáns családi otthon

Miskolc-Görömbölyön eladásra kínálják ezt a hat szobás, felújított, elegáns családi házat. Az eladó ingatlan exkluzív kialakítású és az energetikáját tekintve is rendkívül jól szigetelt. A fűtéséről márvány kandalló gondoskodik.

Elegáns családi otthon Miskolcon

Álom luxuskivitelben

Miskolc Görömbölyön eladó ez a modern kialakítású, amerikai konyhás luxus kategóriás sorház. A házba található jacuzzi, grillterasz, merülődézsa is található.

Luxus kategóriás sorház Miskolcon

Kétszintes, igényes kialakítású

Miskolcon az egyetemvárostól 3 percre helyezkedik ez el ez a kétszintes, kiváló infrastruktúrával rendelkező, négy szobás családi ház. Az ingatlan 3 éve teljes felújításon esett át, fűtéséről gázkazán gondoskodik. Befektetésnek is kiválóan alkalmas, hiszen szinte azonnal kiadható.

Kétszintes, igényes családi ház Miskolcon

Igazi családi fészek

Nagycsaládosok részére is alkalmas családi házat kínálnak Miskolcon. Az épületben található egy nappali konyha, 4 hálószoba, és három fürdőszoba. A szépen elrendezett, parkosított kertben lehetőség van sütés főzésre is.

Nagycsaládos otthon Miskolcon


Hozzászólások