Menő budapesti panellakások az ingatlanpiacon

A panellakások népszerűsége töretlen, a panelek iránti keresletet elsősorban az alacsony induló árak indokolták. Ha most körbe nézünk a piacon, magasan járnak az árak, de még mindig sok kerületben a paneleket gyorsan el lehet adni. Ez annak köszönhető, hogy a panelprogramban sok épületet energetikailag felújítottak, így alacsony a fenntartása a lakásoknak.


A panellakások árai bár kúsznak felfelé, még mindig találhatunk kedvező áron, akár már 20 millió alatt is eladó ingatlanokat. Emellett a panelek jó elosztásúak, legtöbbször külön nyíló szobákkal rendelkeznek, így a kiadásuk is gördülékeny.

A budapesti eladó lakások között a Startlak.hu kínálatában közel 3400 eladó panellakás eladó. Ezek közül válogattunk most egy összeállítást, melybe a legjobb adottságokkal rendelkező eladó ingatlanok kerülhettek bele.

Felújított panel Óbudán

A Flórián tér közelében kínálnak egy 70 nm-es, teljes körűen felújított panellakást eladásra. A konyha gépesített, a szobák klímával ellátottak, a fűtés pedig a távhő szolgáltató által biztosított. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt megvásárolható.

Felújított panel Óbudán

Barátságos otthon

Budapest XV. kerületében, Újpalotán eladó ez a tágas, napfényes, 78 nm alapterületű panellakás. Az ingatlan kitűnő elosztású és élhető akár egy családnak is. A közlekedés szempontjából is előnyös helyen fekszik, 20 perc alatt a belvárosban lehetünk.

Eladó panel Újpalotán

Esztétikus két szobás panel

Ízlésesen felújított, két szobás, erkélyes, 54 nm alapterületű lakást kínálnak a XVI. kerületben. A lakás a 4. emeleten helyezkedik el, ahová feljutni lépcsőn lehet. Az épületben csak 14 lakás található és a lakóközösség összetartó.

Kétszobás panel a XVI. kerületben

Panorámás gyönyörű lakás

Mutatós lakást kínálnak a XXII. kerületben, a Leányka utcában, panorámával a Törley- kastélyra. Az esztétikusan felújított, 59 nm-es, tágas terekkel rendelkező lakás teljesen klimatizált. A környék infrastruktúráját tekintve, a közelben található iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség is.

Panorámás panel

Jó elosztású kislakás

A III. kerület Kaszásdűlő lakótelepen eladó ez a harmadik emeleti lakás. A lakás modern berendezésű, 55 nm alapterületű és az épület harmadik emeletén található. A környék csendes és tömegközlekedéssel jól megközelíthető.

 

Jó elosztású panellakás

Hozzászólások