Lenyűgöző budai albérletek

A fővároson belül a budai oldal mindig is egy különleges hangulatot tudhatott magának, a zöld környezet, a kilátás a városra és a csendes utcák népszerűvé teszik mind a mai napig. Nem véletlen, hogy aki különleges albérletet keres, az számos fantasztikus lehetőséget talál ezekben a kerületekben, legyen szó apró lakásról vagy nagy méretű, panorámás luxuslakásról.


E heti válogatásunkban összegyűjtöttünk néhány, valami miatt nagyon megkapó lakást, amit albérletként kínálnak az 1, 2. vagy a 3. kerületben.

Napfényben úszó lakás Szemlőhegyen

Napfényes lakás Szemlőhegyen


Akár bútorokkal együtt is ki lehet bérelni ezt a csodás 90 m2-es lakást a 2. kerületben. 2 hálószoba került benne kialakításra, a konyha és a fürdőszoba is klasszikus, elegáns burkolatokat és beépített bútorokat kapott. Hatalmas ablakaival és az elegáns berendezésével szinte lehetetlen belekötni, aki ekkora méretű lakást keres, annak szuper választás lehet!


Tetőtéri luxuslakás a 3. kerületben


Tetőtéri luxuslakás Budapest III. ker.

Ennek a remetehegyi lakásnak a legfőbb vonzereje a több, mint 60 m2-es lélegzetelállító panorámás teraszban rejlik. Egy 5 lakásos társasház legfelső lakását hirdetik, amely a tetőtéri, gerendás kialakításnak köszönhetően egyedi hangulatot áraszt. 2 teremgarázsban található parkolóhely is tartozik hozzá, de a klassz elhelyezkedése (a Kolosy tér csak pár perc séta) és a szuper felszereltsége (padló és falfűtés, modern konyha) miatt is érdemes megfontolnia annak, aki budai albérletet keres.


Kertkapcsolatos modern lakás Budán

Modern társasházi lakás Budán

Egy 2015-ben épült társasházban kínálják ezt a modern, kertkapcsolatos, budai panorámás lakást, ami 135 m2-es alapterületének köszönhetően akár családi otthonnak is kiválóan megfelel. 4 hálószoba, 2 fürdőszoba (az egyikben fürdőkád, a másikban zuhanyzó), gardróbszoba és amerikai konyhás nappali van a lakásban, valamint két felszíni parkolóhely is tartozik hozzá. A lakás színvonalához igazodva megtalálható benne padlófűtés, automata redőnyök, video kaputelefon, kamera és riasztórendszer is, a teljes kényelem és nyugalom érdekében.


Vintage hangulat az Budai Vár lábánál

Vintage lakás Budán

Az 1. kerültben is találtunk egy szemet gyönyörködtető lakást, ami bár nem túl nagy (50 m2), de a praktikus kialakításnak köszönhetően akár 2 fő részére is megfelelő lehet. Habár az egész lakás hangulata csodás, a mi kedvenc részletünk a több helyen visszatérő világoskék szín és a bájos tapéta a hálóban.

Hozzászólások