Legolcsóbb budapesti lakások

Az ingatlanárak emelkedéséről olvashatunk mindenhol, és tényleg Budapesten a lakás eladási és bérleti árai az egekbe szöktek, de még mindig találhatunk olcsó eladó ingatlanokat. Utána kerestem milyen eladó olcsó lakások szerepelnek a kínálatban.


Nézzük ezeket a megfizethető gyöngyszemeket, lássuk, milyen eladó lakásokat találhatunk Budapesten 10 millió forint alatt.

A Svábhegyen, kertes társasházban, D-K tájolású, külön bejáratú 1+1 szobás lakásbérleti jogát saját kert résszel cserére kínálják. Homlokzata jó állapotban, a lakás víz és villanyhálózatát felújították pár éve, a fűtését konvektor biztosítja.

Eladó svábhegyi bérleti jog

Megvételre kínálnak a VIII. kerületben, a József utcában, egy földszinti, jó állapotú, 6 nm-es (galériával 11 nm) mini garzont. Kiváló befektetési lehetőség lehet az ingatlan.

Eladó minigarzon a VIII. kerületben

Eladó a X.kerületben egy felújításra szoruló minigarzon. Ideális lehet egyedülállóknak vagy fiatal párnak. A környéken remek a tömegközlekedés. Remek lehetőség annak, aki meglátja ebben a kis lakásban a fantáziát és időt, pénzt áldoz a felújításra.

Eladó X. kerületi minigarzon

Eladó a XVI. kerületben, Rákosszentmihályon egy 1900-as években épült társasház aljában lévő 100 nm-es óvóhelyként nyilvántartott pincehelyiség, mely borospinceként üzemelt, de később légópincének (óvóhelynek, bunkernek) lett átalakítva, de akár lakni is lehetne benne.

Eladó pincelakás a XVI. kerületben

15. kerület központi részén Önkormányzat tulajdonában lévő örök bérleti jog szerezhető meg. A Bérleti jog holtig tart, utána az örökösök örökölik meg. Miért éri meg? Az ingatlan a piaci ár töredékéért szerezhető meg, igen alacsony bérlési fizetési kötelezettség van az Önkormányzat felé: 36200,-Ft, és leendő új bérlője akár élete végéig lakhatja.

Eladó bérleti jog a XV. kerületben

Hozzászólások