Kis lakás – kis költségvetés

Több okból is keveredhetünk pici lakásba… Ha az élethelyzetünk hozza így, vagy a pénztárcánk szab határt, nem kell szomorkodni, a kis lakásoknak is megvan az előnye! Egy kis alapterületű lakás berendezése néhány izgalmas feladat elé állíthat minket, de utána, ha ügyesek vagyunk, egy komplex kis életterünk lesz. Kétségtelen előny, hogy keveset kell takarítani és a kevés hely rákényszerít arra, hogy mindennek legyen helye a lakásban és tartsunk is rendet, különben gyorsan káosz lehet.


Heti válogatásunkban olyan kis lakások közül válogattunk, amelyek alapterülete nem nagyobb 40 m2-nél, de jól berendezhetők.

1+1 szobás lakás Szegeden

Szegedi kis lakás

Az első találatunk egy 39 m2-es lakás Szeged városában. Előnye, hogy a kis alapterület ellenére külön hálószobája van és a fürdő is nagyobb az ekkora lakások esetében megszokottnál. A bútorok ráfér némi frissítés, de sok lehetőség van ebben az eladó ingatlanban.

27 m2-es lakás Debrecenben

Debreceni lakás eladó

Ez a debreceni eladó lakás tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet okos és ízléses berendezéssel hívogatóvá tenni egy mindössze 27 m2-es lakást. A konyha picike a fotók alapján, de megvan benne minden alapvető és a kellemes színű kiegészítőkkel vidámmá varázsolták. A fürdőszobában kád is van, ami ekkora lakásnál plusz pont, valamint a nappali részbe az étkezősarkon kívül még egy íróasztalnak is találtak helyet.

Pécsi panellakás 19 millióért

Pécsi eladó panellakás

A harmadik választottunk egy teljesen felújított panellakás Pécsett, az Egyetemváros és a belváros között. A lakásban minden új, a konyha a pici, mindössze 3 m2-es alapterülethez képest jól kihasznált. Találtak benne helyet egy beépített mosogatógépnek is az alap dolgokon kívül, és még szekrény is akad bőven. A fürdőszoba is felújított nagyméretű zuhanyzóval. További előnye, hogy minden helyiség az előszoba/közlekedőből nyílik, nem egy légtérben van minden.

Galériás kislakás Budapest belvárosában

Eladó galériás kis lakás Ferencvárosban

Utolsó kedvencünk egy budapesti, 9. kerületi lakás. Az alaprajz kicsit különleges, de a nagy belmagasságnak köszönhetően állógalériát tudtak benne kialakítani. Ez is teljesen felújított ingatlan, 32,5 millió Ft-ért árulják. Mindenhol világos színeket használtak a felújítás során, egyedül a konyha kék csempéje töri meg az egységet, kicsit feldobja az összképet.

Hozzászólások