Kerti pavilonok nyári partikhoz vagy alkalmi eseményekre

Legyen szó erős napsugarakról vagy szakadó esőről ezek nem befolyásolhatnak egy jó hangulatú szabadtéri partit vagy sütögetést a kertben. A kerti pavilon előnye, hogy gyorsan felállítható és remekül megvéd az esőtől vagy a káros UV sugaraktól. A pavilon az esti ködszitálás és a könnyű zápor ellen is védelmet nyújt, ezzel biztosítva bármilyen esemény jó hangulatát.


Sokszínűség és stílus

Minden célra könnyedén és gyorsan találhatunk megfelelő pavilont. Ha az autónkat szeretnénk megvédeni az ónos esőtől, felhúzhatunk fölé egy egyszerű vászontetős pavilont, ha valami elegánsabbra vágyunk, akkor pedig felállíthatunk a kertben egy jobb minőségű tartósabb darabot, ami alá behúzódhatunk a barátokkal együtt hűsölni. Túrázásra is magunkkal vihetünk egy kompaktabb verziót, ami könnyedén felállítható, így egy pillanatig sem kell tartanunk az időjárástól. A legnépszerűbb darabok általában a fehér vagy bézs színű pavilonok, de ha valami extrára vágyunk akkor válasszunk fekete vagy mintás, esetleg függönnyel ellátott pavilont.

Kerti pavilon

Irány a FAVI.hu, ahol a pavilonok széles választékában biztosan megtalálod a hozzád legjobban passzoló stílust!

Tipp: A kertbe helyezett pavilon lábait érdemes beásni, vagy nehezékkel biztosítani, így azt egy nagyobb széllökés sem tudja elmozdítani!

Kertiparti bármilyen időben

Hosszú távú használatra érdemes tartósabb, jó minőségű pavilont választani. Főleg, akkor, ha gyakran fogadunk nagyobb vendégsereget és tágas helyet kell lefednünk. Néhány kiegészítővel pillanatok alatt hangulatos pihenőhelyet varázsolhatunk egy üres sátorból. Néhány növény, pár pléd, székek és egy kis asztal egy pillanat alatt menő kerti pihenővé varázsolhatjuk a kerti pavilon alatti részt. Ezután már minden adott egy kellemes beszélgetésre vagy iszogatásra, sőt akár gyerek partira is! A legtöbb pavilon oldala könnyen tisztítható, így egy nagyobb eső vagy egy rumlisabb parti után is pillanatok alatt újra tisztára varázsolhatjuk!

Az árat tekintve sem kell aggódnunk, hiszen könnyen találhatunk pénztárcabarát megoldást. A kerti pavilonok könnyű szerkezetűek, így olcsó és gyors megoldás lehet, ha átmenetileg, vagy kis költségvetésből szeretnénk kerti feldett részt kialakítani.

Tipp: Akasszunk fel néhány sor égősort a kerti pavilon peremére és máris meghitt hangulatú, vintage stílusú estét tölthetünk el a szabadban!

Hozzászólások