Hangulatos télikertes házak a hideg napokra

Javában tart a tél, és már úgy érzed, hogy hónapok óta bezárva élsz? A téli időszak elszigeteltségére adhat megoldást egy jól szigetelt télikert. A télikert sokféle lehet, kialakíthatjuk az erkélyünkből, beépíthetjük a teraszunk, vagy hozzá is építhetjük a házunkhoz. Minden évszakban élvezhetőek, megfelelő fűtéssel, árnyékolókkal és a nyitható üvegfelületekkel, tökéletes kényelmet biztosítanak télen és nyáron is.


A legtöbb növényünk is könnyen átvészeli a fagyos téli napokat a zárt kertben. A fantasztikus látvány mellett a télikert a valódi feltöltődés helyszíne, hiszen a növények közelsége és a napfény energiával telít, ezzel jótékonyan hat a szervezetünkre. A jó télikert szerkezet az időjárás viszontagságait, páratartalmat állja. A télikert készítéséhez többféle szerkezeti anyagból lehet választani; a vázszerkezet készülhet fából, acélból, alumíniumból, műanyagból.

Az összeállításunkban olyan eladó családi házakat válogattunk össze, ahol a nyugalom és a kikapcsolódás szigete a télikert.

Hangulatos villa

Budapest II. kerületében, Széphalom városrészen eladó ez az angol stílusú, egyedi hangulatos családi villa. Kívül és belül is klasszikus angolszász eleganciát tükröz, kiváló luxus minőségű építészeti kivitelezéssel. Az üveg beépítésű télikert, amit akár második nappalinak is nevezhetünk, a családi összejövetelek központi helye lehet.

Hangulatos villa télikerttel


Exkluzív többgenerációs villa

Többgenerációs villa eladó Sashalom szívében. Az épület közel 100 éve múltra tekint vissza. A meghitt családi házban a télikert igazi oázisként biztosítja a növények téli elhelyezését. A gyönyörű zöld környezetben a kikapcsolódás garantált.

Exkluzív többgenerációs villa

Mediterrán álom

Fa vázas télikerttel kínálják ezt a mediterrán stílusú családi házat mindössze 30 kilométerre Budapesttől, csendes környezetben Inárcson. A télikert télen zárt, nyáron viszont az eltolható ajtók miatt szinte teljesen kinyitható, praktikusan minden évszakban használható.

Mediterrán álom Inárcson


Romantikus családi ház Aszódon

Aszódon takaros családi ház eladó. A házban a természetes anyagok dominálnak, rusztikus kő és fa falborítás jellemzi a télikertet, melyből a kertbe nyílik kilátás.

Romantikus családi ház Aszódon

Társasházi kényelem

Kakuktojásként a családi házak között egy Hűvösvölgyben található, társasházi lakást kínálunk. A második emeleti lakás éke a télikert rész, ahonnan rálátunk a gyönyörű örökzöld udvarra.

Társasházi lakás Hűvösvölgyben


Hozzászólások