Gyönyörű családi házak az agglomerációban

A jelenlegi helyzetben igencsak felértékelődött a családi ház, és a saját kert nyújtotta előny. Minél nagyobb életterünk van, annál könnyebb a bezártságot átvészelni, a kisgyerekes családokra ez különösen igaz.


Összegyűjtöttük ezért a hét legszebb családi házait Pest megyében, kertes házakat kerestünk 70 millió forint alatt.

Eladó családi ház – Göd - 64,9 millió Ft

Eladó családi ház Göd

Az első választottunk egy gödi családi ház 6 szobával, összesen 180 m2 alapterületen. A hozzá tartozó kert több mint 700 m2, amelyben egy 27 m2-es különálló épület is található, ami akár önálló lakrésszé is átalakítható. Épített kerti sütögető és fúrt kút is van a kertben, sövény és fák biztosítják, hogy kényelmes kikapcsolódhassunk. 1989-ben épült a ház, de 2006-ban teljes körűen felújították. Összesen három emelten oszlik meg a négy hálószoba, a három fürdőszoba és a többi közös helyiség. A ház alatt egy garázs is van, de a ház melletti udvarban még akár három autó is elfér.

Ikerház saját kerttel – Pilisborosjenő – 49,5 millió Ft

Eladó ikerház Pilisborosjenő

Szerkezetkész állapotában hirdetik a megjelölt irányáron ezt az ikerházrészt. 4+1 fél szobás, kétszintes ház, amihez kéthelyes kocsibeálló tartozik. A telek lejtésének köszönhetően az utcafront felől egyszintesnek látszik, a főbejárat a ház melletti lépcsőn lesétálva érhető el az első szintről. Lent találhatók a közösségi helyek (nappali, étkező, konyha), valamint egy vendég hálószoba és fürdő. A felső szinten 2 hálószoba, dolgozószoba, fürdőszoba és gardrób kapott helyet, valamint háztartási helyiséget is találunk itt.

A szerkezetkész állapotról és az egyéb műszaki paraméterekről részletes információ található a hirdetésben.

Luxus családi otthon – Őrbottyán – 65,8 millió Ft

Luxus családi ház Őrbottyán

Aki azonnal költözhető, minden extrával felszerelt házat keres Budapesttől északra, annak tökéletes választás lehet ez a csodálatos ház Őrbottyánban. Veresegyház és Gödöllő néhány kilométerre található, az infrastruktúra könnyen elérhető így. 280 m2 (ebből 130 m2 a földszinti lakóterület, 150 m2 pedig a szuterén) alapterületen 4 szoba és rengeteg kényelmi plusz várja az új lakókat: szauna, télikert, a pincében búbos kemence és tűzhely, a kertben jakuzzi, fűtött kocsibeálló. Az ingatlan 2001-ben épült, így a gondosan megtervezett 800 m2-es kert már majdnem 20 éve fejlődik.

Új építésű sorház – Dunaharaszti – 40,9 millió Ft

Eladó sorház Dunaharaszti

Praktikus megoldás azoknak, akik vágynak saját kertre, de nem szeretnének túl sokat bajlódni a fűnyírással. Ezekhez a dunaharaszti sorházakhoz 100 m2 körüli saját kert tartozik, ami pihenésre, a gyerekeknek játékra tökéletesen elég.

A lakások alapterülete 78-82 m2 között van, az ügyes elrendezésnek köszönhetően jól kihasználhatók. A földszinten előszoba, egy légtérben nappali, étkező és konyha, zuhanyzós fürdő, valamint háztartási helyiség, az emeleten pedig a 3 hálószoba és még egy fürdőszoba található.


Hozzászólások