Fedezd fel a tanyavilágot!

Egyre több család választja a vidéki életet a nagyváros helyett, és vannak, akik egyenesen tanyára szeretnének költözni. A nagyvárosi nyüzsgés helyett a nyugalomra, harmóniára vágynak és a természet lágy ölén szeretnék ezt élvezni. A döntést a megélhetési okok mellett a nagyvárosi élet egészségtelen stressze, a rohanás, zsúfoltság, a dugók, szennyezett környezet miatt hozzák, a célok között pedig a független, természetes élet szerepel, állatokkal, növényekkel körülvéve.


Nézzük, milyen előnyei lehetnek a tanyasi életnek:

  • Függetlenebbek és szabadabbak lehetünk. Nem kell a zsúfoltságtól tartani, a vásárlást megoldhatjuk ma már akár online is.

  • Belső békére lelhetünk a kerti munkák folyamán.

  • Állatokat nevelhetünk! Végre lelkifurdalás nélkül tarthatunk kutyát, mert a mozgása nem abból fog állni, hogy napi kétszer levisszük a parkba sétálni.

  • Termeszthetünk saját zöldségeket és gyümölcsöket a kertben, melyek biztos, hogy vegyszermentesek, hiszen magunk termeltük.

Persze hátrányai is vannak a vidéki életnek, de ha hosszas mérlegelés után úgy döntünk, hogy mégis megpróbáljuk a következő eladó tanyákat tudjuk ajánlani a kínálatból. A kínálat széleskörű, szerepel benne a századfordulós kúria és autentikus tanya is.

Farmos mellett gyöngyszemre találtunk. A századfordulón épült ez a nem mindennapi kúria, mely horgásztavak és vadászterületek mellett található. Ebben az ingatlanban rengeteg lehetőség van, bár nem kifejezetten tanya, de a nyugalmat és meghitt pillanatokat itt is megtalálhatjuk.

Eladó kúria Farmos mellett

Békéscsaba külterületén egy nem mindennapi luxus tanya várja új lakóit. Az amerikai stílusú ingatlanban minden megtalálható a modern kori igényeknek megfelelően, van itt medence és szauna is.

Luxus tanya Békéscsabán

Kaposvár mellett eladó ez a gyönyörű, 3 szintes tanya, festői környezetben. A birtokon többek között található három tó, félsziget, 40 fő befogadására képes filagóriával. A kényelmet és a kikapcsolódást kemence, kerti sütögető és pince kínálja.

Gyönyörű tanya Kaposvár mellett

Ceglédtől 5 km-re kínálják eladásra ezt a tanyát, mely közvetlenül egy gyümölcsös mellett található. Az épület igényes kialakítású, ahol gazdálkodhatunk és állatokat is tarthatunk. Igény esetén gépeket is beszerezhetünk a gyümölcstermesztéshez, földműveléshez.

Eladó tanya Cegléden

Debrecenhez közel, Fancsikán található ez a hangulatos, autentikus kialakítású tanya. Az ingatlan rendelkezik medencével és szaunával. A nyugalom szigete lehet egy ide költöző család számára, mégis közel a városhoz.

Hangulatos tanya Debrecenhez közel

Hozzászólások