2020.08.17. #albérlet

Debrecenben tanulsz tovább? Legjobb albérletek a piacon

Debrecenben tanulsz tovább? Legjobb albérletek a piacon

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a diákok általában megrohamozzák az albérletpiacot. Debrecenben az egyetemisták által bérelt lakások nagyjából az egyetem város körüli területre esnek. Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése, Hajdú-Bihar megye megyeszékhelye. A város az elmúlt évek alatt rengeteget fejlődött és folyamatosan felfelé ívelő tendenciát mutat.


A Debreceni Egyetem egyetemvárossá alakította a települést. A hallgatói élet a tanulás mellett rengeteg szórakozási lehetőséget kíván, ezért a városban számos szabadidős tevékenységet kipróbálhatunk és több szórakozó hely is van. Emellett Debrecen jelentős turisztikai célpont lett, található itt állatkert, Aquapark és élménypark is.

A Sstartlak kínálatában közel 300 kiadó albérlet hirdetés található, ezek általában 120.000 Ft-ról indulnak. Az egyetemisták körében a legnépszerűbbek a külön nyíló szobával rendelkezők, és ahol esetleg nagyobbak a közösségi terek.

Nézzük ezek közül a legszebbeket és a legjobb paraméterekkel rendelkezőeket.

Két hálószobás
Kiadó teljesen felszerelt és berendezett két hálószobával rendelkező lakás. A lakásban a hálók mellett van egy nappali, ami a közösségi élet színtere lehet. A rezsije alacsony, a fűtése cirkó. A beköltözéshez kéthavi kaució szükséges.

Két hálószobás kiadó lakás Debrecenben

Társasházi lakás kiadó
Az egyetemvárosban kínálják ezt a társasházi lakást kiadásra. Rendezett épületben, jó kialakítású lakás, szépen bútorozott állapotban kiadó. A lakás egy nappaliból és két külön nyíló hálószobából áll, ideális lehet két diák számára is.

Kiadó társasházi lakás Debrecenben

Kétszobás kiadó lakás a Nagyerdőn

Nagyerdőn egy csendes utcában található az utolsó kiválasztottunk, egy erkélyes magasföldszinti, kétszobás lakás, akár 2 főnek is. Az albérlet igényesen bútorozott és gépesített, műanyag nyílászárós. 

Kétszobás lakás kiadó Debrecen Nagyerdőn


Az OTP Otthon ingatlankereső portálról

Az OTP Otthon az egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő hazai ingatlankereső portál, ahol eladó házak, lakások és kiadó ingatlanok is elérhetőek országszerte. Az OTP Otthon célja egy olyan egyedülálló otthonteremtési portál kialakítása, amely iparágakon átívelő megoldásokkal vezeti végig az ügyfeleket az ingatlaneladás, ingatlanvásárlás, bérbeadás és bérlés folyamatán, az új otthon gondolatának felmerülésétől az ingatlan keresésen át egészen a beköltözésig.

ingatlankereső portáleladó házaklakások és kiadó ingatlanok
Vissza a Hello, Otthon! főoldalra

Találd meg új otthonod 149 317 ingatlanhirdetés között

Keresek
Eladok
Találd meg új otthonod

Hasonló cikkek

Albérletkeresők figyelem! Személyes sztorival gyorsabban találni lakást
2024.04.23. #budapest #albérlet
Albérletkeresők figyelem! Személyes sztorival gyorsabban találni lakást
Érdekes kettősség alakult ki a társadalomban. A személyesség olyan mértékben vált értékké, hogy a cégek énmárka építésre, magánszemélyek pedig albérletkeresésre is sikeresen használják. Nem kell feltétlenül szívet tépő sztori sőt, a legjobb már a kezdetekkor az őszinteség. Egy humorosan megírt bejegyzést vagy gyermekkel, háziállattal költöző családokat, egyéneket szívesen segítenek egy-egy megosztással az emberek. Erre mutatunk példát.
Akiket már nem érint meg az állampapírok hozama - ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon
2024.02.21. #ingatlanbefektetés #albérlet
Akiket már nem érint meg az állampapírok hozama - ismét megjelennek a befektetők az ingatlanpiacon
Míg a korábbi években az állampapírpiac jelentős befektetői pénzt szippantott ki az ingatlanpiacról, addig a helyzet most változni látszik. Hol érdemes és milyen ingatlanok jöhetnek szóba befektetési célpontként? Ebben a cikkben szakértők válaszolnak.
Az apokalipszis lovasai: betörés, sötétség, hideg, lépcsőzés? Megbánod, ha földszinti lakást veszel?
2024.02.14. #eladólakás #albérlet
Az apokalipszis lovasai: betörés, sötétség, hideg, lépcsőzés? Megbánod, ha földszinti lakást veszel?
Lakásvásárlásnál fontos szempont, hogy melyik emeleten található az ingatlan, vagy hogy milyen előnyei, hátrányai vannak a földszinti lakásoknak. Ha nem tudod, hogy neked való-e a földszinti lakás, akkor most segítünk a döntésben. Összeszedtük azokat a szempontokat, amik mellette vagy éppenséggel ellene szólnak. Neked már csak priorizálnod kell és megnézned az ingatlant, hogy jó döntést tudj hozni.
Mit tehetsz, ha baj van az albérlőddel?
2023.12.05. #ingatlanhirdetés #albérlet
Mit tehetsz, ha baj van az albérlőddel?
Igazi rémálom, ha kiderül az albérlőnkről, hogy teljesen más, mint aminek mutatta magát, hovatovább például a lakbért sem fizeti. Ezért fontos, hogy már a szerződéskötés előtt körültekintő legyél. Elmondjuk, hogy milyen jogaid vannak.
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
2023.11.24. #albérlet #ingatlanvásárlás #budapest
Így válhatsz szimpatikus albérlővé - gyakorlati tanácsok a kevésbé szimpatikusoknak
Bizonyos szempontból nagyobb - legalábbis hosszabb ideig tartó - bizalomra van szükség lakáskiadásnál, mint ingatlanértékesítésnél. Nemcsak a lakásnak kell megfelelnie bizonyos elvárásoknak, hanem bérlőnek is. Hogy kettejük között jobban működhessen a kémia, ahhoz tanácsokat adunk.
Tökéletes albérlőt keresel? Akkor ez a cikk neked szól
2023.11.18. #albérlet #tippektrükkök
Tökéletes albérlőt keresel? Akkor ez a cikk neked szól
Az ingatlankiadás egyáltalán nem fenékig tejfel, nagyon nehéz megtalálni azt a személyt, akire teljes nyugalommal rábízhatjuk a lakásunkat. Nem is véletlen, hogy ez a folyamat sokszor elég időigényes, a főbérlőknek ugyanis nagyon sok mindenre kell odafigyelniük.
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
2023.11.14. #ingatlanbefektetés #albérlet
Kik ezek a külföldiek, akik még életben tartják az ingatlanpiacot?
Szinte teljesen eltűntek a befektetők az ingatlanpiacról. Külföldiek közül még a vietnamiak képviseltetik magukat nagyobb számban. A túl magasra kúszó árak és a rendkívül vonzóvá váló állampapírpiac ellenére a helyzet azonban megváltozhat.
Hogyan rendezkedj be az albérletben?
2023.10.28. #albérlet #tippektrükkök
Hogyan rendezkedj be az albérletben?
Vannak, akik rutinos költözők, de mindenkinek volt egy első összepakolása, amiről utólag derült ki, hogy mennyire volt hiányos vagy éppen eredményes. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük azokat a praktikumokat, amik másoknak beváltak, remélve, hogy így segítünk neked, hogy tényleg azt dobozold be, amire szükséged lehet.
Sokat spórolhat egy kiadó lakást kereső diák, ha hajlandó erre a lépésre
2023.09.19. #albérlet #lakáshitel
Sokat spórolhat egy kiadó lakást kereső diák, ha hajlandó erre a lépésre
A legtöbb felsőoktatási intézményben már megkezdődött a tanítás, a kollégiumokban is beindult az élet, már akinek jutott hely, a többiek kénytelenek más lakhatási megoldást keresni. Bár a kiadó lakások bérleti díja emelkedett az otpotthon.hu adatai szerint, a panellakások a legkedvezőbb megoldást nyújthatják a diákoknak.