Csodás 30 millió alatti családi házak az agglomerációban

A családok előszeretettel költöznek Budapest agglomerációjába. Olyan közeli települést keresnek, ahonnan maximum egy óra alatt bent lehetnek a belvárosban, emellett csendes és nyugodt. A nagy részük a fővárosban dolgozik, de igénye van a vidéki életre, a friss levegőre és a zöld környezetre.


Az agglomerációban jóval kedvezőbb áron juthatunk nagyobb házhoz, mint Budapest kerületeiben, ezért anyagilag sem mindegy hova fektetjük a pénzünket.

Az áremelkedés jelentős volt a fővároshoz közeli településeken is, de még mindig találni kedvező áron jó állapotú ingatlant. A következő válogatásunkba olyan ingatlanok kerültek bele, melyek 30 millió alatti áron megvásárolhatók és szinte mind azonnal költözhető állapotban van.

Szigetmonostor

Takaros kis házat kínálnak Szigetmonostoron, a Duna által közrefogott Szentendrei-sziget legdélibb településén. A mindössze 45 négyzetméteres házban a jó kialakításnak és elosztásnak köszönhetően, egy plusz két fél szoba található. Ideális lehet egy kis családnak. Nagy előnye a 488 négyzetméteres telek, ahol kertészkedhetnek és tarthatnak állatot is.

Eladó családi ház Szigetmonostor

Tárnok

Tárnokon is rejtegetnek még gyöngyszemeket. Budapesttől 20 kilométerre, a Dunába torkolló Benta-patak két partján található ez a kis település, ahol szuper házat kínálnak 30 millió alatt. Családdal tökéletes választás, a teljesen felújított ház. Csendes vidéki környezetben élhető terekkel és kis udvarral rendelkezik.

Eladó újépítésű ikerház Tárnokon

Dunaharaszti

Dunaharaszti Rákócziligeti részén kínálják ezt a 65 négyzetméteres ikerház, leválasztott részét. A város mindössze 17 kilométerre található a fővárostól, a Ráckevei-Duna bal partján. Az ingatlanra ráfér egy felújítás, de azt követően remek kis háza lehet a családnak.

Dunaharasztin eladó családi ház

Veresegyház

Ízlésesen kialakított, rusztikus jellegű családi ház eladó Veresegyházán. A házban két gyönyörű cserépkályha adja a meleget. Az óriási 2087 négyzetméteres telken van lehetőség a további bővítésre, akár szabadidős tevékenységekre és gazdálkodásra is.

Veresegyházi eladó családi ház

 

Hozzászólások