Családbarát otthonok, avagy milyen a tökéletes családi ház?

A tökéletes családi ház mindenki számára más, a legfontosabb, hogy a családtagok közül mindenki megtalálja a helyét, a biztonságot jelentő zugát az otthonban. Sokan úgy gondolják, hogy az első önálló otthon soha nem sikerül tökéletesre, hiszen tapasztalat nélkül nehéz átlátni, átgondolni, milyen legyen a lakás, pláne, ha még nincsenek gyerekek. Pont emiatt családi házat általában már gyermeket vállaló szülők választanak.


A kormány családtámogatási rendszere kedvez a családok otthonteremtésének. Több lehetőség közül választhatnak, a CSOK is kedvező feltételek mellett vehető igénybe és a babaváró hitelt is fordíthatják ingatlan vásárlásra.

A startlak.hu kínálatában közel 50 ezer családi ház keresi új tulajdonosát.

Modern ikerház

Mikepércsen kínálnak egy újépítésű családi házat, amit 2020 első félévében adnának át. A modern kialakítású házban a nappali mellet három szoba található, ahol elfér a szülők hálószobája mellett akár még két gyerekszoba is.

Modern ikerház Mikepércsen

Klasszikus 5 szobás családi ház

Felső Kispesten egy igazi klasszikus, 5 szobás családi házat kínálnak eladásra. Gyönyörűen kialakított kerttel, ahol a kisebb és a nagyobb gyerekek is megtalálhatják a kikapcsolódást. Egy család otthonának kiválasztásánál nagyon fontos szempont, hogy az infrastruktúra megfelelő legyen, gondolva az iskolák és az óvodák közelségére. Ennél az ingatlannál minden feltétel adott ahhoz, hogy egy család boldogan és kiegyensúlyozottan élhessen benne.

Klasszikus 5 szobás családi ház

Kétgenerációs

A generációk együttélése új értelmet nyer, ha gyermek születik a családba. Erre kínál megoldást ez a kétgenerációs családi ház. Budapest második kerületében kínálják ez a 2001-ben épült, gyönyörűen kivitelezett, nívós ingatlant. Az épület két egyforma beosztású lakásból áll, amit közös lépcsőház köt össze.

Kétgenerációs családi ház

Elegáns villa

Pesthidegkúton eladó ez az elegáns elrendezésű, panorámás családi ház. A három szintes, hat szobás ingatlan alkalmas akár két generáció együttélésére is. Az épület kialakítását tekint a teljes kényelmet szolgálja a geotermikus fűtésrendszer, a majdnem befejezett belső medence.

Elegáns villa


Vintage nyugalom

Hatalmas kerttel rendelkező, páratlan kialakítású, vintage stílusú családi házat kínálnak Debrecenben. Az egyedi konyha és az étkező, a családi vacsorák középpontja lehet. A teraszon pedig élvezhetjük az őszi időjárást.

 

Vintage családi ház eladó


Hozzászólások