Balaton környéki nyaralók 20 millió alatt

A Balaton minden évszakban kihagyhatatlan élményekkel vár. Magyarország legnagyon tava, az egyik leglátogatottabb turisztikai területe is egyben. Mindenképp jó befektetés ingatlant vásárolni a Balaton környékén. A Balaton környéki ingatlanok között szemezgetve kincsekre bukkantunk, ezeket hoztuk most összeállításunkban. Lesz itt az iciri-piciri kisháztól kezdve, a három szobás nyaralóig bezárólag.


Nézzük a szuper balatoni nyaralókat. Olyan nyaralókat válogattunk, amelyek nem tartoznak luxus kategóriába, akár hétköznapi családok számára is elérhetőek és az áruk maximum 20 millió forint.

Felsőörsi nyugalom

Csodás panorámával eladó ez a felsőörsi nyaraló, ami azonnal birtokba vehető. A 746 négyzenméteres telken egy három plusz egy szobás, pincével kialakított ház található. Remek családi nyaraló lehet belőle, mindössze 18,7 millió forintért.

Felsőörsi eladó nyaraló

Romantikus parasztház

Enyingen kínálják ezt az esztétikusan karbantartott rusztikus parasztházat. Enying a Balatontól mindössze 7 kilométerre fekszik. A kiváló állapotú parasztház cserépfedésű. A romantikus hangulatot biztosító tornác virágokkal díszített. Az ára 20 millió forint alatt van.

Eladó kis nyaraló Enyingen

Balatonmáriafürdői rendezett nyaraló

Szépen gondozott és rendben tartott nyaralók kínálnak Balatonmáriafürdőn. A nyaraló csendes környéken helyezkedik el, mégis közel a Balatonhoz. A kétszintes épületben nemrég lett a tető cserélve. A földszinten a nappali-konyha és egy hálószoba helyezkedik el, az emeleten pedig egy külön bejáratú szobát alakítottak ki, mindez 19,9 millió forintért eladó.

Balatonmáriafürdő eladó nyaraló

Hangulatos újépítésű faház

A Balatontól 6 kilométerre Buzsákon található ez a szigetelt faház. Az 549 négyzetméteres telek, teljes közművel rendelkezik, a fűtés elektromos. A teraszra reggel is, este is csodálatosan rá süt a nap jó elhelyezkedése miatt. Az ingatlan a gyógyító hatású fürdőtől pár perc sétára található. Ásványi anyagokban gazdag csisztai víz hidrokarbonátos, kénes és nagy mennyiségű szénsavat is tartalmazó gyógyvíz. A kétszobás házat 17,9 millió forintért vásárolhatjuk meg.

 

Buzsáki nyaraló

Hozzászólások