A Tisza fővárosa, Szolnoki ingatlan körkép

Szolnok, Jász-Nagykun-Szolnok megye megyeszékhelye és a Tisza egyik legforgalmasabb átkelőhelye. Az Alföld közepén, Budapesttől 100 km-re, a Tisza és a Zagyva torkolatánál fekszik. A természeti kincsekben gazdag, vadregényes élővizeivel, egyedülálló élővilágával igazi paradicsom az itt élők és az ide látogató vendégek számára. A tiszavirágzás látványa pedig olyan élmény, amit minden természetszeretőnek látnia kell. A városról többek között eszünkbe juthat a Szigligeti Színház, a Művésztelep, a kosárlabda, a vízi sportok és a vadaspark. Szolnok folyamatosan fejlődik, vonzerejéhez hozzájárulnak a kulturális rendezvények, a gyógyvize és a gyönyörű virágos belvárosa.


Szolnok méltán híres szimbóluma lett a 2011-ben átadott Tiszavirág gyaloghíd. A híd formája a névadó tiszavirágot mintázza, emellett kerékpárúttal ellátott, és a Tiszán átívelve a belvárosi Tiszai hajósok terét köti össze a Tiszaligeti Termálstrand és Élményfürdő főbejáratával. A híd tömege 550 tonna, hossza közel négyszázötven méter, ezzel Közép-Európa leghosszabb gyaloghídja.

A következő összeállításunkban a szolnoki ingatlanok közül szemezgettünk, a válogatásba olyan nem mindennapi ingatlanok kerülhettek bele, melyek kialakításukkal vagy éppen a berendezésükkel kiemelkednek a többi közül.

Szolnoki luxus lakás

Igényesen kivitelezett, luxus lakás várja lakóit Szolnokon, egy hét lakásos társasházban. Az ingatlant elegáns és klasszikus stílusjegyek jellemzik. Színeiben a fekete és a fehér dominál ezt ötvözték a természetes hatású burkolatokkal.

Szolnoki eladó luxus lakás


Polgári elegancia

Patinás lépcsőház harmadik emeletén kínálják eladásra, ezt a három és fél szobás elegáns lakást. A falon díszként felsorakoztatott gitárok mellett nem mehetünk el szó nélkül, a hangszerek meghatározó díszei a nappalinak.

Belvárosi polgári lakás Szolnokon

 

Medencés családi ház

Eladásra kínálnak egy egyedülálló, gyönyörűen kialakított mediterrán stílusú családi házat Szolnok elit negyedében. A minden igényt kielégítő ingatlanban található borospince, halastó, medence, játszótér és jacuzzi is.

Medencés családi ház Szolnokon

 

Szolnoki kuriózum

Szolnokon a Tallin városrészen található ez a minden igényt kielégítő családi ház. Az otthon újszerű állapotban van, rendelkezik billiárd szobával, szaunával és konditeremmel, melyet a pinceszinten alakítottak ki.

Szolnoki igényes családi ház

 

Hozzászólások