A legszebb otthonok 30 négyzetméter alatt

Egy apró lakást berendezni nem kis feladat. De egy kis alapterületű ingatlanban is lehet csodákat létre hozni. Minél kisebb egy otthon annál nagyobb feladat berendezni. Nagy kihívás hiszen minden berendezési tárgyat praktikusan kell elhelyezni. Igyekezzünk minden kis sarkot ötletesen, változó funkcióval, látványosan kihasználni.


A garzonokba leginkább egyedülálló fiatalok, párok költöznek, első lakásnak ideális, de befektetési céllal is kiváló lehetőség. Az alacsony fenntartási költségük miatt hamar ki lehet adni és a tulajdonos folyamatos bevételre tehet szert.

A következő összeállításunkba ezeket a kis - 30 négyzetméter alatti - ékszerdobozokat szedtük csokorba.

Fekete-fehér

Budapest VII. kerületében, közel a Városligethez, a Damjanich utcában eladó ez a 24 négyzetméteres kis lakás. Az ingatlan teljes körű felújításon esett át. A lakásban a fekete és a fehér szín dominál, amivel tágas térérzetet kölcsönöztek a helyiségeknek. A térelválasztás itt tolóajtóval történt, aminek köszönhetően a nappali mellett nyertek egy hálófülkét is.

Felújított kis lakás 30 m2 alatt


Levendula

Ebben az egy szobás lakásban, a fő szín a levendula lila, ami rendkívül nyugtató hatású. Kis tér, mégis minden praktikusan elfér benne és mégsem érezhető a zsúfoltság, hála a fehér színű bútoroknak, amelyek növelik a térérzetet.  Nincsennek kihasználatlan terek.

Kis lakás Budapest VI. ker.Belvárosi luxus

Stílusosan kialakított luxus garzonlakást kínálnak a VII. kerületben. Az ingatlan belsőépítész által tervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett. Igazi kis ékszerdoboz a belvárosban. Remek ötlet a lépcső alatti tároló kialakítása, ahol rengetek holmit elpakolhatunk. Fiatalos hangulatot kölcsönöz a lakásnak a geometrikus mintás falfelület.

Belvárosi luxus lakás 30m2 alatt

 

Hozzászólások