A 3 legdrágább budapesti családi ház a kínálatban

A Startlak több mint 130 000 db hirdetése között sok izgalmas eladó ház, telek, nyaraló vagy akár hotel található, mi most arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyibe kerülnek és milyenek belülről Budapesten a legdrágább családi házak a kínálatban.


Az első ez a színes gellérthegyi kastély – 1,34 milliárd forint a vételára


Színes gellérthegyi kastély

Fantasztikus adottságokkal rendelkezik ez az 1900-as évek elején épült kastély a Gellérthegyen: a 700 m2-es házban 5 szint van, 5-6 autó számára elegendő helyet biztosító garázzsal, a kertben medencével. Az mindig gyanús, ha egy ingatlan legelőnyösebb képe a hirdető szerint a terasz. A panoráma varázslatos, ez tény, a belső terek viszont némi hozzáértő törődésre szorulnak. A szobák kissé talán túl színesek és a berendezés is hiányos, de némi felújítás után pazar otthon válhat belőle.

A követlkező választottunk ez a modern újépítésű villa az első kerületben – 1,5 milliárd forint

Modern villa az első kerületben

Kissé kilóg a sorból ez a még épülő ultramodern villa szintén a Gellérthegyen. Semmi giccs, egyetlen aranyozott, faragott bútordarab sincs, csak egyszerű vonalak és lélegzetelállító panoráma a főváros legszebb részére.

Teljesen privát kert medencével, amire a ház mindhárom szintjéről hatalmas ablakokon keresztül láthatunk rá. Moziszoba, wellness és fitness terem, 6 hálószoba, 4 állásos garázs… Elképzelhetetlen, hogy valakinek itt hiányérzete legyen!

Végül, de nem utolsó sorban nézzük meg ezt a táborhegyi luxusvillát – 2,6 milliárd forintért

Táborhegyi luxus villa

A sor végén pedig a legdrágább lakóingatlan jelenleg a portálon. Ezt a lélegzetelállító villát szinte fel sem fogható 2,6 milliárd Ft-os áron árulják. Ezért a csillagászati összegért pedig az elegáns, antik hatású bútorok és az otthonos hangulat meglepő kombinációját kapjuk. Sok hasonló stílusú épületnél láthatjuk, hogy szinte múzeumot csinálnak belőle a berendezési tárgyakkal, amikről bár süt a rájuk költött rengeteg pénz, nehéz elképzelni, hogy a mindennapokat kényelmesen el lehet tölteni bennük.

 

Ebben a házban ez egész jól megvalósul. Természetesen az 1300 m2-es alapterületen megkapunk mindent, amit el tudunk képzelni egy álomotthon részeként. 9 hálószoba, wellness részleg, szolárium, hatalmas, galériás nappali Budapest egyik legelegánsabb környékén.

Hozzászólások