5 top lakás, amit látnod kell

A következő válogatásunkba azok az ingatlanok kerülhettek bele, amik az elegáns és lehengerlő berendezésükkel és elrendezésükkel, esetleg meglepő belsőépítészeti megoldásaikkal kitűntek a többi közül.


Budapesten a XVII. kerületben, Strázsahegyen egy luxus családi ház eladó. A kerület legmagasabb pontján, csendes utcában 2190 nm-es teleken helyezkedik el. A panoráma, ami innen tárul elénk, csodálatos örök panoráma.

Strázsahegyen eladó luxus ingatlan


Meghitt hangulatú, prémium luxusotthont kínálnak eladásra
, Európa egyik legszínesebb fővárosának a város fölé magasodó domboldalának tetején. Az ősfákkal és virágokkal tarkított, 4.700 nm-es angol kert minden pontjáról pazar városi látkép tárul elénk, melyet a 2008-ban épült, díjnyertes építész mesterműveként épített impozáns épület még jobban kihangsúlyoz, tökéletesen ötvözve ezzel a modern kortárs stílus és az időtlen elegancia életérzését.

Prémium otthon Széchenyi hegyen


A Rózsadombon eladó ez a gyönyörű, modern elrendezésű ingatlan, örök panorámával a citadellára. Rózsadomb, luxusövezet, csend és nyugalom, a legfontosabb jelzők.

Eladó rózsadombi ingatlan


Eladásra kínálnak Zugló diplomata negyedében a Városligettől néhány lépésnyire található 886 nm-es, 12 szobás, átlagos, 2 emeletes, részben manzárd tetös és tetőtér beépítéses, fővárosi védettség alatt álló, 1922-26 között eklektikus stílusban épült barokkos tömegű villát, mely ifj. Paulheim Ferenc budapesti műépítész tervei alapján épült, akinek a nevéhez fűződnek többek közt a Bécsi úti városi házak valamint a Nemzeti Lovarda épülete is. A szobák plafonját egységesen gipszstukkók díszítik, eredeti kézzel festett mahagóni és tölgy lambériák, márvány radiátor takarók, egyedi kézzel festett ablakkeretek és ajtók találhatók benne. Az épület egy hatalmas 1581-nm-es impozáns kerttel rendelkezik, melyben a teraszról illetve a balkonokról gyönyörködhet az új tulajdonos. Az ingatlan 6 gépjármű számára kialakított nyitott- valamint egy 40 nm-es fedett dupla garázzsal rendelkezik. Hatalmas, utcafronti telkén több felszíni gépkocsibeálló is kialakítható.

Zuglói impozáns luxus


Békés megyében, Budapesttől 190 km-re, a gyógyvizéről ismert és elismert Gyopárosfürdő városában, Orosházán kínálnak eladásra egy 3251 nm-es gyönyörű parkosított telken elhelyezkedő, 770 nm-es exkluzív kivitelezésű, luxus ingatlant.

Luxusingatlan Gyopárosfürdőn

Hozzászólások