5+1 hegyvidéki ingatlan, amit látnod kell

Mindig csodás élmény a hegyekben tölteni az időt, de télen valami varázslat költözik a csúcsokra. Hazánkban a 10 legmagasabb hegycsúcs a Bükkben és a Mátrában található.


Bár nem túl magas hegyek vannak az országban, mégis egyedülálló túraútvonalak és természeti kincsek találhatóak és a téli sportokról se feledkezzünk meg, hiszen több sípálya is rendelkezésre áll. Emellett aki hegyvidékre költözik, az az egészségének is kedvez, a magaslati levegő ajánlott a felsőlégúti és asztmás betegségekre hajlamos embereknek. A következő válogatásunkba olyan ingatlanok kerülhettek bele, amik Magyarország valamelyik hegyvidékén találhatóak és kialakításukban különlegesek.

1. Orbánhegy

Gyönyörű kialakítású ingatlant kínálnak az Orbánhegyen. A házban a fa és kő borítás dominál, világos, tágas terek jellemzik.

Orbánhegyi gyönyörű ingatlan

2. Tokaj

Mádon eladó ez a két épületből álló kúria. A 200 éves épület ódon falai visszarepítenek az időben, igazi különlegesség, amit modernizáltak. A másik épület egy 20 fő fogadására alkalmas vendégház. Akár vállalkozásra is alkalmas lehet az ingatlan.

Tokaji eladó csodás kúria

3. Miskolc-Alsóhámor

Egyedi családi házat kínálnak Miskolc-Alsóhámoron, Lillafüredhez közel és Miskolc belvárosától 20 percre. A rusztikus kőfal kivételes hangulatot ad a háznak és udvarának, a falban helyet kapott egy borospince is. A házból fantasztikus panoráma tárul elénk.

Miskolci családi ház csodás panorámával

4. Eplény

A Bakony déli kapujában  Eplényben eladó ez a közkedvelt vendégház. A vadászok, túrázók, és síelést kedvelők paradicsoma. Eplényben található az ország egyik kiemelkedő sípályája. A panziót teljes bútorzattal kínálják.

Eladó panzió Eplényben

5. Táborhegy

Romantikus hangulatú családi házat kínálnak Táborhegyen gyönyörű panorámával. A ház felújítandó és a jelenlegi három szoba még további három szobával bővíthető. Ideális nagy családoknak is, de akár társasházzá is alakítható.


Táborhegyi családi ház

5+1 Visegrád

A legvégére hagytam a legérdekesebbet. Visegrádon kínálják a Latinovits kúriát, ami panorámás a Dunára. A kúria rendkívül rossz állapotban várja, hogy végre régi fényében pompázhasson. Számos terv készült, amiben luxus idősek otthonát, magánklinikát, vagy szállodát szerettek volna kialakítani a nagy történelmi múltú épületben, de egyik sem valósult meg eddig.

Visegrádi érdekesség - Latinovits kúria eladó

 

Hozzászólások