Kiadó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr, Emília 56 nm
Kiadó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr, Emília 56 nm
Kiadó lakás Budapest XIV. kerület, Törökőr, Emília 56 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8087745
Frissítve: 1 napja

Budapest XIV. kerület kiadó téglalakás 2 szobás: 267 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
267 ezer Ft/hó
4 762 Ft/m²
682 EUR/hó
12,18 EUR/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet
Kiadó kertvárosi környezetben, de a belvároshoz közel, hat lakásos, körbekerített, lapos tetős társasházban, egy első emeleti, nagyon kellemes hangulatú, napfényes, jó elrendezésű (külön nyíló szobák) igényesen felújított, csendes 2 szobás lakás. Erkély (6.6m2), rendkívül jó beosztású, a szobákban a konvektorok mellett, hűtő-fűtő klíma, Gree Comfort X van, új konyhabútor, új Gorenje kombinált gáztűzhely, új lámpák, új függönyök, új riasztórendszer van felszerelve a kényelem, és a biztonság érzete miatt. Továbbá tartozik a lakáshoz egy cc 2m2-es tároló. A lakás minden helyisége ablakos, a fürdőszoba kivételével redőnnyel felszerelt, a közös villany, közös víz(locsolás), a ház biztosítása, a kuka díj, takarítás, karbantartás(fűnyírás) képviseleti díj az, amit meg kell fizetni havonta a társasház bankszámlájára. Ez jelenleg 9300Ft/hó, emellett víz, villany, gáz, egyedi fogyasztás alapján. Az új energetikai besorolás : E A fűtési rendszer: Kiváló, A használati melegvíz ellátó rendszer: Jó, besorolást kapott. Az ingatlan 3 havi kaucióval, + egy havi bérleti díjjal, 270.000. Ft + 50.000. Ft rezsielőleggel, egy éves, határozott idejű, közjegyzői záradékoltatott szerződéssel, bérelhető ki, májustól , kisállat, és gyerek nélkül. Nem dohányzók jelentkezését várjuk. A közelben orvosi rendelő, benzinkút, gyógyszertár, éttermek, Bosnyák téri piac 10 perc sétatávolságban elérhető, ALDI, valamint a közelben található nagyobb LIDL és TESCO áruház, OBI. Az ingatlan elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kiváló. Előfordulhat, hogy nem tudom felvenni a telefont, ebben az esetben sms-ben írt megkeresésre, az érdeklődő nevének megjelölésével, mindig válaszolok. Ingatlanosok kérem ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
belsőkert
gardrób
erkély
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
riasztó
kaputelefon
klíma
redőny
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pintér Judit
+36 30 211 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Pintér Judit
+36 30 211 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY