Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Kecskemét, Belváros 120 nm
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Kecskemét, Belváros 120 nm
Kiadó kereskedelmi és ipari ingatlan Kecskemét, Belváros 120 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8012456
Feltöltve: 1 hónapja

Kecskemét kiadó iroda és irodaház 120 m² alapterületű: 449 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
446 ezer Ft/hó
3 715 Ft/m²
1 140 EUR/hó
9,5 EUR/m²
120 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
Ha Ön ügyvédi, mérnöki irodát vezet, könyvelési vállalkozása van vagy saját cége részére keres irodabérleményt például pénzügyi szolgáltatás, bemutatóterem, egészségügyi vagy oktató központ létrehozása céljából, akkor ez az exclusive belvárosi ingatlan kiváló választás. Az összesen 120 m2-es irodahelyiség Kecskemét közkedvelt bevásárlóközpontjában, a Malom Központ második emeletén található, mely kifejezetten világos, tágas terekkel rendelkezik. A négy irodahelyiség mellett recepció és teakonyha is kiépíthető, emellett saját vizesblokk és egy öltöző/tároló helyiség áll még rendelkezésre. Bútorozatlanul kerül átadásra, így egyedileg beépíthető/berendezhető. Lift és mozgólépcső közvetlenül a bérlemény mellett található. Irodatevékenység esetén a 0-24 órás bejutás mindenkor biztosított. A bejárati ajtó kódos vagy kaputelefonos nyitása kivitelezhető. A légkondicionálás (fűtés-hűtés) teljes körűen kiépített és távirányítóval szabályozható, elektromos csatlakozók, internet elérhetőség biztosított. Parkolás bérlőinknek kedvezményes bérlet útján, míg a vendégeknek kedvezményes díjfizetés mellett a mélygarázs 3 szintjén a bevásárlóközpont parkolóházában biztosított. Több, mint 100 üzlet, vendéglátó és szolgáltató tevékenység található meg a Malom Központban, így akár banki szolgáltatások, akár kereskedelmi vagy kulturális jellegű igények közvetlen intézhetők az épületben anélkül, hogy Ön elhagyná azt. Bérleti díj: alap bérleti díj: 9,5 EUR/m2/hó + ÁFA; közös üzemeltetési költség: 4,5 EUR/m2/hó + ÁFA; marketing költség: 1,5 EUR/m2/hó + ÁFA; A bérleti díj a saját rezsi költségét nem foglalja magába. Óvadék: bruttó három havi össz. bérleti díjnak megfelelő összeg. Hosszabb távú bérleti szerződés megkötése preferált.

Tulajdonságok

Típus:
Iroda és irodaház
Szintek száma:
10
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
C
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
lift
riasztó
kaputelefon
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 260 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 260 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY