Eladó telek Siófok, Ezüstpart 842 nm
Eladó telek Siófok, Ezüstpart 842 nm
Eladó telek Siófok, Ezüstpart 842 nm
Hirdetéskód: 7931106
Referenciaszám: T037380
Frissítve: 19 napja

Siófok eladó üdülőtelek 842 m² telekterületű: 350 millió Ft

350 millió Ft
415 677 Ft/m²
842 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 030 575 Ft
Második évtől
1 396 769 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Nyár Fővárosaként is emlegetett Siófok mindig is nagy szerepet játszott a Balaton régió életében. Élénk és gyönyörű város, népszerűségét a csodálatos Balaton alapozza meg. Az ingatlanról gyönyörű kilátás tárul elénk a Tihanyi-félszigetre. A telek előtt csendes, gyönyörűen felújított Balaton-parti sétány húzódik, amely egyben szabadstrandként is használható. Az ingatlan egy 842 m2-es, önálló telek, amely egy nagyobb terület felosztásából jött létre. A területből leválasztott, zsákutcaként kialakított magánútról közelíthető meg a Liszt Ferenc sétány felől. A magánút akár sorompóval, vagy kapuval is lezárható, így csak az arról nyíló 7 db telek tulajdonosai használhatják. Így a telek teljesen védett lesz az autóforgalom zajától és a belátástól. A telek besorolás alapján Üü-3-Sz övezetbe tartozik. Beépíthetőség: 25% Megengedett legnagyobb építménymagasság: 7,5 m Zöldfelület előírt legkisebb mértéke: 40% Szintterület-mutató: 1,5 m2/m2 A telekre maximum két üdülőegység építhető, például ikerház-szerűen. Viszont egyedülálló elhelyezkedése egy luxus családi nyaralóvilla építésére predesztinálja. A hirdetési ár nettó ár, 27% ÁFA teheli, amit csak cég igényelhet vissza, ezért javasoljuk, hogy cég nevére történjen a vásárlás. Várjuk szíves érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Tibor Otthon Centrum - Otthon Centrum Solutions Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY