Eladó telek Kulcs 16 nm
Eladó telek Kulcs 16 nm
Eladó telek Kulcs 16 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7819412
Feltöltve: 8 hónapja

Kulcs eladó üdülőtelek 2468 m² telekterületű: 21 millió Ft

21 millió Ft
8 509 Ft/m²
2468 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 61 835 Ft
Második évtől
83 806 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kulcson a Hargita utcában a Duna part közelében, eladó egy panorámás 2468 nm-es Üdülőövezeti Telek. A telken 2 db ásott kút, garázs, víz és villany is van, valamint kettő a 60 években épült elhanyagolt említésre méltatlan Kb16 nm-es romos épület. A Hely domborzati adottságának és a mikroklímának köszönhetően, különleges nyaralóhelyet, otthont lehet kialakítani a telken, csodálatos növényekkel, lélegzet elállító kilátással a Dunára és az Alföldre. Kiváló horgászati lehetőségek, kőgátak, öblök, kifolyók, befolyók vonzzák a békés és rabló halakat a helyi vizekbe. a horgászhelyek szinte karnyújtásnyira, akár gyalog percek alatt megközelíthetőek. A sóderes strand, a Duna menti gyönyörű helyek, vízi sportokat kedvelőknek is kiváló. a Hely adottságai kiváló kirándulási, kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak az ide látogatóknak. Kulcs egyszerű megközelíthetősége, (M6 Autópálya) sok embert vonz a környékbeli városokból de mégis csendes, nyugodt kikapcsolódásra tökéletes gyöngyszeme Magyarországnak. -Budapest 25 perc alatt elérhető autóval. -Dunaújváros 11Km. -Székesfehérvár szintén 30 percre található. -A Velencei tó 20 perc alatt elérhető. Ingatlan ügynökök, kérem mellőzzenek ajánlataikkal!!!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gábor
+36 30 430 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gábor
+36 30 430 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY