Eladó telek Kismaros, Börzsönyliget 1020 nm
Eladó telek Kismaros, Börzsönyliget 1020 nm
Eladó telek Kismaros, Börzsönyliget 1020 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8009765
Referenciaszám: T037813
Frissítve: 16 napja

Kismaros eladó üdülőtelek 1020 m² telekterületű: 6,9 millió Ft

6,9 millió Ft
6 765 Ft/m²
1020 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 317 Ft
Második évtől
27 536 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kismaroson, Börzsönyliget erdős részén lévő telek! A telek, a Hosszúoldal útról, viszonylag jól megközelíthető részén helyezkedik el. A terület körbe van kerítve, két oldalról van bejárásra lehetőség, a Kakukkfű utcából és a Zsálya utcából is. Tudni kell viszont, hogy az út utolsó szakasza kővel van leszórva, ezért a megközelítéséhez magasabb autóra, illetve a téli vagy esősebb időszakokban négy kerék meghajtású autóra van szükség. Az ingatlan körbe van kerítve, a villany be lett vezetve a telekre telepített lakókocsiba, más közmű nincs a közelben. A lakókocsi téli és nyári használatra is alkalmas, ugyanis egy biztonságosan kialakított helyen egy kályhát építettek be, így az év bármely szakaszában használhatják a házikót. Azokat a telken lévő fákat, amik veszélyeztették az lakókocsi biztonságát a tulajdonos engedéllyel, kitermelte és telepített helyettük a kerítés mellé csemetéket. Ha kikapcsolódásra, pihenésre, túrázásra, esetleg egy kis elvonulásra vágyik a természetet lágy ölén, ez kiváló lehetőség! Ha egy erdei pihenőházat építene, azt is megteheti az alábbi feltételek mellett. A telek Üh-1 építési övezetbe tartozik, ahol: -a legnagyobb megengedett beépítettség 15%, -a megengedett legnagyobb építménymagasság 4 m, -a legkisebb kialakítandó zöldfelület 65% -a beépítés jellemző módja szabadon álló -a kialakítható új telek legkisebb mérete 1200 m2 Amivel segítjük az Ön ingatlanvásárlását: -ingyenes hitelügyintézés -jogi háttér -földhivatali ügyintézés Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíró-Csitári Tünde Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY