Eladó telek Biatorbágy, Karó utca 766 nm
Eladó telek Biatorbágy, Karó utca 766 nm
Eladó telek Biatorbágy, Karó utca 766 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7818621
Referenciaszám: TK027420
Frissítve: 17 napja

Biatorbágy eladó üdülőtelek 766 m² telekterületű: 11,5 millió Ft

11,5 millió Ft
15 013 Ft/m²
766 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 33 862 Ft
Második évtől
45 894 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ERDŐ ÖLELÉSÉBEN ELBÚJVA !Csend, nyugalom, madárcsicsergés. Biatorbágy Peca tó külterületi, kedvelt  részen eladó egy üdülőövezeti telek. A terület 766 m2-es. A peca tó 5 perces sétatávolságra, újonnan nyílt bolt és buszjárat is elérhető illetve hangulatos biciklis útvonal. Nyaralás és állandó lakhatásra is alkalmas környék. Praktikusan telepíthet konténerházat vagy mobilházat, de akár építhet is rá a jövőben. A tulajdonosok biogazdálkodásra használták, a föld minősége kiemelkedő köszönhetően a talaj mély mulcsuzásos technológián alapuló művelésnek, így  rendkívüli termőképességgel bír. Hangulatos ősfák és erdő öleli körbe a területet, ezzel egyedi hangulatot teremt.A telek 21 méter széles és 43 méter hosszú, nem szabályos hosszúságú. Utcafronton lejtős , lépcsőzetes , majd teljesen sík Művelés alól kivonva, így kifüggesztést nem igényel, azonnal birtokba vehető tulajdonjog.Övezeti besorolás: ÜH-2 15 % -os beépíthetőségEgyik közmű sincsen bevezetve a telekre. Kút fúrásra lesz szüksége az új tulajdonosnak illetve igény esetén a villanyhálózat bekötésére. Ezen a környéken csak a villany, ami elérhető a közművek közül.Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per, igény és tehermentes.Környék dinamikusan fejlődik, sokan életvitelszerűen élnek ott . Utca csendes, jól megközelíthető. További információkért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY