Eladó telek Bázakerettye 7699 nm
Eladó telek Bázakerettye 7699 nm
Eladó telek Bázakerettye 7699 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7388045
Referenciaszám: TK072647
Feltöltve: 17 napja

Bázakerettye eladó üdülőtelek 7699 m² telekterületű: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
3 884 Ft/m²
7699 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 041 Ft
Második évtől
119 324 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A dél - zalai dombság szívében lévő Bázakerettye üdülőövezetében vásároljon magának egy 7699 m2 alapterületű telket, ingatlant, a rajta lévő három pinceépülettel és szőlővel, gyümölcsössel, a turisztikai szempontból kiemelkedő strandfürdő és művelődési központ közvetlen közelében. Az ingatlan a Borsfát és Bázakerettyét összekötő út mellett, a pár hónap múlva üdülőövezetté nyilvánított Nagyhegy első ingatlan területe, amely alkalmas lakóépület, hotel, panzió vagy kemping kialakítására közvetlenül az üdülőterület és strand mellett attól 100 méterre. A területen gáz, víz, villany közmű megtalálható. Bázakerettye érdekességéhez tartozik, egy leendő drótkötélpálya megépítése az elkövetkezendő 2 évben, amely Bázakerettyét köti össze a szomszédos Kistolmács településsel, amely szintén a pihenni és kirándulni vágyók közkedvelt üdülőhelye, így  több tízezer látogatót vonz majd a környék a már meglévő természeti látnivalókkal. Kisvasút, a környéken 3 km körzetben horgásztó, és tavi  strand is megtalálható, a település melletti Budafai Arborétummal együtt.  A település könnyen megközelíthető a 7-es főút és M7 autópálya 10 kilométeres távolságának köszönhetően, és a  horvát határ 12 km-es távolsága a külföldi turisták vonzó helye is egyben.  Amennyiben csak hétvégi háznak illetve teleknek szeretné, vagy lát benne üzleti fantáziát a már meglévő és a további dinamikusan felfejlődő üdülési, turisztikai látványosságok és lehetőségek miatt akkor hívjon bizalommal. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget egy turisták által közkedvelt üdülőhely, pihenő övezetében.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
gáz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Csaba Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 650 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Csaba Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 650 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY