Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 65 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 65 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalakaros 65 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7798903
Referenciaszám: 696900220
Frissítve: 16 napja

Zalakaros eladó üdülő és nyaraló 65 m² alapterületű: 25 millió Ft

25 millió Ft
384 615 Ft/m²
65 m²
Alapterület
689 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakaroson eladásra kínálom egy ikerház felét, mely saját helyrajzi számmal rendelkezik! Első sorban olyan személyeknek ajánlom, akik szeretik a vidéki környezetet, a nagyváros zajától elszakadva szeretnének egy nyugodt helyen, friss levegővel teli udvarban kipihenni a hétköznapok fáradalmait! Az ingatlanon belül 3 szoba különíthető el, melyből az egyik tetőtéri és erkéllyel is rendelkezik. Az hátsó udvaron található melléképület alsó része tároló funkciót lát el, mely felett mindenki gyermekkori álma köszön vissza, egy igazi kis fa bunker. A telek hátsó része egy filmbe illő lankás zöld övezet, melyet például hobbi íjászkodásra kivállóan lehetne használni. A kellően fényes előtér egy kiváló napindító helyszín lehet! Képzelje csak el, milyen felemelő lenne itt elfogyasztani a reggeli kávét! Ahogy azt a fotók is mutatják, a felújítás elkezdődött ugyan, de ezt már az új tulajdonos fejezheti be saját ízlésének megfelelően. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt műanyag, a fürdőszoba teljes egészében megújult, a konyha újra lett burkolva és be is lett rendezve, valamint az utcafronti szoba is majdnem teljes egészében el lett készítve. Itt a laminált padló alá vezérelt fűtőfilm került beépítésre. Az elektromos hálózat szintén ki lett cserélve, hűtő-fűtő klímának a vezetékelése elő van készítve, az új villanyóra szekrény is bekerült. A környék rendkívül csendes és barátságos, könnyen megközelíthető. 1/1 tulajdon, per, teher és igénymentes. Ez az ingatlan remek, igaz? Részletesebb információkért és időpont egyeztetésért kérem telefonáljon! Vásárlási vagy értékesítési céllal keresse bizalommal az Otthon Manager referenseit! Mi segítünk elérni a céljait, az ország bármely területén! Amennyiben egy kedvező hitel ajánlatra lenne szüksége, tanácsadónk számos bank kínálatából választja ki Önnek a legmegfelelőbbet egy ingyenes konzultációt követve! Legyen egy csodás és eredményes napja!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
GG (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harangozó Erik Otthon Manager Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Harangozó Erik Otthon Manager Az iroda összes hirdetése
+36 30 579 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY