Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 89 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 89 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szarvas 89 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7397261
Referenciaszám: HZ042772
Feltöltve: 18 napja

Szarvas eladó üdülő és nyaraló 89 m² alapterületű: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 853 933 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1052 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szarvas kedvelt üdülő övezetében magas minőségben épült 2019-óta nagy kihasználtsággal működő vízparti ingatlan. A telek 1052nm, vízpart szélessége 25m, ami egyedülálló a szimpla telkek körében. Az udvarban minden megtalálható ami a a pihenni vágyók kényelmét szolgálja. A medence a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt jól használható, mivel osztott, különböző vízmélységgel rendelkezik. A telek gyönyörűen gondozott és magában foglal egy játszóteret, egy jacuzzit, egy bográcsozót, grillezőt és egy 32nm-es fedett teraszt, amelyről nagyon szép panoráma tárul elénk a holtág látványával. A tájolása tökéletes a napozni vágyóknak. A holtág Szarvas egyik halban leggazdagabb állóvize, ezzel is tovább növelve a szórakozás lehetőségét. A haltelepítésre és a víz cseréjére nagy gondot fordítanak, mivel privát vízről van szó. A fedett terasz alatt van a jacuzzi és nyílik a szaunázás lehetősége. A teraszról egy tágas, világos Nappali, Étkező+konyhába lépünk, melynek mérete impozáns, ami nagyobb társaságok számára is kényelmessé teszi. Ebből a központi helyiségből nyílik a 4 kényelmes szoba és az ezekhez tartozó két fürdőszoba amelyekből az egyik akadálymentesített. A hűtés-fűtésről 5 db klíma gondoskodik. A vételár fordított áfával értendő és az üzemeltető és Tulajdonos Kft-vel együtt vár értékesítésre. Az ár magába foglalja a képeken látható összes berendezési tárgyat.A kiadott vendég éjszakákat és az ehhez fűződő megtérülést figyelembe véve kiváló üzleti lehetőség!!!Kérem keressen bizalommal és tekintse meg!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2018
Erkély:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baski Attila Duna House - Kecskemét, Budai utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 839 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baski Attila Duna House - Kecskemét, Budai utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 839 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY