Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok, Sóstó 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok, Sóstó 50 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok, Sóstó 50 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7920236
Referenciaszám: 166316
Frissítve: 19 napja

Siófok eladó üdülő és nyaraló 50 m² alapterületű: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
103 527 Ft/m²
50 m²
Alapterület
482 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166316 hivatkozási számú siófoki nyaraló. Kivételes lehetőség! 100% NYUGALOM - ELADÓ NYARALÓ SIÓFOKON! Siófok-Sóstón kínálom megvételre ezt a 482 m2-es telekterületen lévő fűthető, 50 m2-es önálló nyaralót dupla terasszal, mely önálló helyrajzi számmal rendelkezik. Jelenlegi állapotában is használható, de igény szerint egy felújítással gyönyörű nyaraló alakítható ki belőle. A tetőtér beépíthető, növelve ezzel a szobák számát. 1970-es építés fűthető, kéménnyel rendelkezik praktikusan kialakított belső elrendezés összkomfortos bőven termő bio gyümölcsfák egy egészségesebb életért karbantartott, ápolt kert árnyas fák ölelése biztonságos, családias környék, barátságos szomszédok, a nyugodt hétköznapokért tároló csend, béke, madárcsicsergés átmenő forgalomtól mentes utca Sóstói strand, valamint a szabadstrand 15 perces sétatávolságra. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó siófoki nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #166316 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY