Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 49 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 49 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Pákozd 49 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7589524
Referenciaszám: HZ057735
Feltöltve: 16 napja

Pákozd eladó üdülő és nyaraló 49 m² alapterületű: 27 millió Ft

27 millió Ft
551 020 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1021 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó: Gyönyörű nyaraló Pákozd suhogó környékén a Velencei tó egyik legkedveltebb településén!Az ingatlan egy könnyűszerkezetes, 49 m2-es ház, amely ideális választás minden nyaralókedvelő számára. A nyaraló Pákozd suhogó környéki üdülőövezetében helyezkedik el, és lenyűgöző kilátást nyújt a környező tájra.Az alsó szinten található egy tágas nappali, konyha és fürdőhelyiség, amelyek kényelmet és praktikusságot biztosítanak. Az emeletre egy kényelmesen megközelíthető lépcső vezet fel, ahol egy jelenleg egyterű szoba található. Az ablakon kinézve pedig egy varázslatos örökpanoráma tárul elénk, amely minden látogatót elbűvöl.A fűtésről az alsó szinten gázkonvektor és egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik, míg az emeleten egy infrapanel biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A ház beton alapokra épült, és a külső szigetelés munkálatai is már megkezdődtek, így a végelegesítés a leendő tulajdonosra vár.A nyaralót minőségi Bramac cserép borítja, amely hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést garantál. A telek beépíthetősége 20%-os, így lehetőség van a ház bővítésére is, hogy még több kényelmet és helyet biztosítson az új tulajdonosnak.A telek mérete 1021 m2, amely körbekerített és biztonságos környezetet nyújt. Közel egynegyedét szőlőültetvény teszi ki, amely garantáltan kellemes hangulatot teremt. Emellett a telken egy sóskuti kőből épült pince és egy nádfedeles beton alapú kiülő is található, amelyek tökéletesek a pihenésre és kikapcsolódásra.A gyerekeknek pedig egy fából készült, kis panorámás kilátással rendelkező kuckó áll rendelkezésre, ahol szórakoztató és kalandos időt tölthetnek.Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről, hogy saját nyaralóval rendelkezzen a Velencei tó egyik legkedveltebb településén! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és jöjjön el megtekinteni ezt az igazán különleges ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Péter Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 215 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY