Eladó üdülő és hétvégi ház Keszthely, Kertváros 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Keszthely, Kertváros 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Keszthely, Kertváros 40 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7866010
Referenciaszám: 165109
Frissítve: 16 napja

Keszthely eladó üdülő és nyaraló 40 m² alapterületű: 11,8 millió Ft

11,8 millió Ft
11 457 Ft/m²
40 m²
Alapterület
1030 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 247 Ft
Második évtől
46 737 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165109 hivatkozási számú keszthelyi nyaraló. A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált  Keszthelyen kertvárosban, egy 1030 m2-es örök panorámás telken lévő felújítást igényló könnyű szerkezetes kis hétvégi ház nyaraló. Az ingatlan 30 m2-es nettó alapterületű, nyaraló jellegű épület,  10 m2-es nyugati fedett terasszal eladó. A helyiségek hideg burkolattal ellátottak. Az ingatlan belső wc.-vel is rendelkezik, villany bekötéssel valamint a vezetékes víz is elérhető valamint "derítő" bekötés is kialakításra került. A telek örök panorámával rendelkezik az országosan egyedülálló Hévízre! Tulajdonviszonyok rendezettek, azonnal birtokba vehető, megnevezése:  "kivett hétvégi ház udvar" Keszthely a Balaton egyik valódi gyöngyszeme. Nemcsak a szezont jelentő meleg évszakban, hanem az őszi-téli, kora tavaszi időszakban is töretlenül tartja vonzerejét az itt található kulturális és sportolási lehetőségeknek köszönhetően. Szerencsés elhelyezkedését még fokozza közeli fekvése Hévízhez, így a gyógyulni vagy csak wellness kikapcsolódásra vágyók is megtalálhatják számításukat ebben az egyébként is igen szép, régi városban. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó keszthelyi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #165109 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY